19

Komentari (19)

damir83
Naj bolji igrač Sarajeva trenutno ali kolektiv je naj bitni
Drakula
Mama manijaka ne ravaaaa
Edis_91
Dobar trudi se u duelu 1 na 1 prođe.....treba podrzati Ovakve momke.....⚜️FK Sarajevo ⚜️
user1659354598
To si govorio i dok si u Borcu bio,ljubio dres Borca,mrs smece jedno ,pa jesu li navijaci Borca palili sal Sarajeva a ti se slikao sa njima i sad ti prosipas neku ljubav majmune jedan glupi
Radnička klasa, jestel se naguzili ima još hefta.
user1659354598
Jesmo ti mamu i sestru naguzili debilu jedan forumaski,na ulici bi bio jedan mali mis a na forumu mozes lupetati ,i jeste za foruma konju jedan glupi
Miha123
pare rade svoje baki
Ajax11
Uporedi sada ovog momka sa jednim Suljićem prije godinu dana
bazaorao
E moj Ziljkiću, deklarišeš se ko neki extra musliman, a ko kakav ***** gologuz izlaziš na press. Sramota!
Dragi Allah je velik, dragi Allah je moćan i sa vremena na vrjeme nam pošalje debila ko ti na iskušenje, da ti ne psujemo djecu i najmilije.
bazaorao
Ti o Allahu slabo znaš, jer da išta znaš ne bi branio ovaj *****luk. Ali i ako psuješ to sam sebi činiš tako kaže naš Poslanik. Pa bujrum, sam sebi ćeš nanijeti štetu a ne meni.
Ti da imas pojma o vjeru i Islamu znao bi da je bilo kakvo nametanje nacega a pogotovo vjere na našem svjetu smrtni grijeh, a i usput momak vjeru nije spomeno a vi kvazi muslimani što ste u doba Tita pljuvali Islam i sad idete u džamiju ,tišina u rupe u rupe.
Ti da imas pojma o vjeru i Islamu znao bi da je bilo kakvo nametanje nacega a pogotovo vjere na našem svjetu smrtni grijeh, a i usput momak vjeru nije spomeno a vi kvazi muslimani što ste u doba Tita pljuvali Islam i sad idete u džamiju ,tišina u rupe u rupe.
bazaorao
Tek sad se vidi da pojma nemaš, al možda si mlad naučit ćeš. Prva džamija, mekteb, subota nedjelja pomoći će.
rabodimis
Nije bitno sta nosimo ili ne nosimo, bitno je kakvi smo ljudi.. Da je smrtni grijeh vidjet nekog golog ili bit go radjali bi se sa garderobom. Sta bezveze palamudis i nalazis mane covjeku. Tvoja vjera je samo tvoja stvar, ta gluma svetog covjeka nece ti pomoc ako si bio dzukac u zivotu.. Koliko ja znam Alemdin je dobar covjek, profesionalno obavlja svoj posao gdje god da je bio, ne vrijedja, ne maltretira, ne krade, ne vara.. I kao takav tebi ne valja ???? Tvoje pljuvanje i osude su na mjestu iako svaka vjera to smatra grijehom a njegove gace su problem iako nikad niko nigdje nije spomenuo da je grijeh bit u gacama ?? Sam sebe demantujes... Isto ono sto si rekao za psovke vazi i za ovo sto si ti uradio. Skoncetrisi se malo..
bazaorao
Ne vrijeđa? Onda nisi bio na utakmicama gdje on igra, pa psuje ko kočijaš? A za gaće, misli šta hoćeš to je tvoje, al jasno je šta je propis oblačenja ako se hvata za vjeru.
MosaNjazri
I jesi najjači na instagramu,to ti je sve po čemu se ističeš.
DOKTOR_GAZ_
N vole to PLCENICI, moj Ziljkicu..ako ovako NASTAVITE, nece imati KOGA PLJUVATI..Trenutno su u EXTAZI, Dal Varesanovic im donio 6 bodova ZADNJE 2 TEKME..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti