26

Komentari (26)

rabodimis
Sta je ovo ? Poplava populistickih naslova i glupih tekstova ? Predstavili 4 skauta za BiH-a, sumnjivog kvaliteta i u naslova ubacili malo Afrike, da privuku koji klik pride.. XD Boze sacuvaj.. Umjesto da traze SD il nekog ko se razumije u fudbal oni opet rade nesto na svoju ruku.. Boli njih ku*ac, Nam placa a nas zavaljuju sa svojim glupim idejama..
Hehehehrvtbr
Italijan počinje uvodit red,mislim da cemo za par godina imati mozda medju najboljim omladinskim pogonima u regionu.
zevs
dosta je više migranata
C.Banks
Željo dobija ozbiljnu konkurenciju. Hajmo sad svi po braću afrikance
hzsg
Upravu je ovaj jedan štrumf koji kaže da ima i u Borcu nekih igrača za pogledati. I ja kažem da ima, pa pogledajte samo ova imena : Njegomirović, Petrović, Bilbija, Mujić, Jelić, Mujić itd. Sa ovakvim igračima titula negine.
unioni
Ti si jedan od onih koji se zali na sudije i krivi ih za svih 13 bodova prednosti?
Uranija
@unioni ne smije niko spominjati više katastrofalno sudjenje... ti i tebi slični pričali 3 kola o sudjenju i samo u tom periodu se trebalo pričati... vi niste svjesni gdje će ovu ligu da odvede ove korumpirane sudije... Sarajevo će bar Europu izboriti svake godine a Željo bez novca i sa korumpiranim sudijama će biti sredina tabele... ali ko će tebi i tebi sličnima da to uspješno objasni
starigrad
Hzsg. Kralju. Pogodio si u sridu. Samo si zaboravio trenere, vicu bjednika i dodika masnog gada
BlueBoys
Jednog Nigera namotajte za Sarbita...bhahahha
zajid08
Konacno je jedan klub u bih prosirio vidik. Ok, drugi vjerovatno nemaju para da prate igrace sa drugih kontinenata. Ali afrika je za skautiranje trziste broj jedan, oni su jednostavno fizicki superiorniji, pogotovo u tinejdzerskom dobu...samo sto vole lazirati rodne listove, tu se treba paziti.
fantasma
Odron imena, yebo vam mahala sve!
Malmi_Suomi
@fantasma a šta fali mahali?
Mahale je bilo, mahale ima Bogu hvala i mahale će biti vjeruj mi dok je ljudi i života MAHALE ĆE BITI.
A što se imena tiče , veze nemam što se toga tiče.
p.s. i ako trenutno ne živim u mahali u MAHALI sam odrastao što znači , MAHALSKO sam dijete i ne bih mahale dao za cijeli Helsinki.
Uranija
@Malmi_Suomi amidža stari mahalaš ;)
Rajvosa2019
Izgleda da je Afrika sada IN , cuo sam da su tamo jeftini igraci - 1 kg domaceg sira + 1kg onog zutog seljackog sira i dobijes nekog vanserijskog talenta
MethodMan
Čuo sam da hoće preko Želje one iz Gane hahaaha
Uranija
Šta fali da i vi kakve provizije 2-3% uzmete.hahahahahahaha
Edin
Sve sami amateri....
forza_juve
Cerić na aparatima
Mahatma.Barbie
Treba skautirati igrače onog tima što je postao partner tima sa Grbavice hahhahah.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.