Veliko je pitanje da li ćemo gledati utakmice na Koševu ove godine

Tužna slika sa najvećeg bh. stadiona: Bez lopte, ali i mašina, radnika...

24

Komentari (24)

Ajax11
Vico i kompanija dali svojim Grcima da rade , naravno u talu ljudi uzeli ogroman novac a terena ne znaju napraviti ni za 10 godina! Vlahška posla
SarajFK
A starleta mirvic nek se slika sa zagondzijama
Husrefbeg22
Treba Kosevo totalno porusiti pa graditi novi i moderniji stadion. ovo je samo bacanje para u bure bez dna.
E.Car
I ja sam mišljenja da ga treba srušiti i napraviti zgrade i hotele na tom mjestu. A torpedo neka igra na butmiru i jesu za kakve selendre samo.
zilan66
Nego sta bi sa onh 300 000 km sto savez pozajmi borcu dzemidzic nista ne rece.
pjanke.sa
SAVEZ NAPOLJE!!!
pitariistok
Kao i sve kod nas...uzasno koliko smo debili
Edin Merlin
Nek posade krompir,svakako nas j.....e ko stigne !
zilan66
Ovaj Dzemidzic,petokolonas.cuva svoje du*e i hvali Vicu .ubise nas ovi nasi petokolonasi u savezu,dzemidzic,duric,rascic,pilav,sarajcic,i da nezaboravim slavnog Čolpu.samo tuzba sarajevo,velez ,angazman advokata i naplatiti stetu da im se zanebesa.
antikomunist
Zahvali SNSD i TROJCI..njihov je kadar tamo i svugdje u sportskim savezima.Oni su to podmuklo "preuzeli"kao i sve drugo u drzavi sto pokusavaju.Prokleta petokolonaska gamad!!
Mostarac94
Naguzi nas vico sve momacki, i sebe je al sebi ce dobro uradit a nas ko jb, al neka sve se vraca sve se placa
PRESEDAN
Mora tal da ide preko Saveza,angažuju firmu čije usluge koštaju 500.000 a oni to prikažu kao milion.Mora i Džemiđić čvaknuti nešta,mamimcu im.
znalac001
treba istjerat savez pa mozda krene na bolje
Noname992
Sve smišljeno i planski, stadion Rođeni, Tušanj pa Asim Ferhatović Hase. Baš me interesuje da li će u Banja Luci biti problema što se stadiona tiče
starmac
Ovo je tek sad najveći kriminal koji je nastao.Velež neće zaigrat na svom stadionu do proljeća.Koji fušeraj su uradili izvođači Grci.A o finansiskim gubicima da negovorim koja je šteta nanesena klubu.
antikomunist
NEMA GRKA -TO JE FIRMA IGORA I MILOKRADA DODIKA REGISTROVANA U GRCKOJ!!!!!!!!!!!
pjanke.sa
Tuziti NSBiH zbog svakog dana kasnjenja i firme izvodjace. Ne vidim tu problem. Pa ako ga onda zavrse za dan, u svakom slucaju ih tuziti. To isto treba FK Sarajevo da uradi. Odmah i bez odlaganja!!! Uzme se prosjecna vrijednost od prodatih karata i onda jos marketing od ostalih prava i bude lijepa svota. Ja opet kazem, vecih neznalica nismo u Savezu imali ni kada je bio Usanovic tu!!! Savez NAPOLJEEEEEEE!!!
Shaba
Ovdje savez nes petlja ozbiljno. Sta se sve muti, ako na proljece budu spremni tereni, bice dobro. Na svim stadionima su drama probijeni rokovi, neko pere pare, mulja. Najcrnje ce bit kad se uradi kako bilo da se sakrije kriminal, pa onda kroz kratko vrijeme utvrdi se, nije uradjeno ovo po propisu, nije ono. Prebacivanje loptice sa svaeza na izvodjaca radova i obrnuto i tako u nedogled. Pojeo vuk magarca.
Baboisback
Treba tuziti tu firmu,nek nadoknade Sarajevu sve troskove proizisle iz njihovog kasnjenja. Znaci pare od sponzora,od ulaznica,troskovi organizacije utakmica u Zenici i sve ostalo.
E.Car
Koga ćeš tužiti??? Neće niko bez para da radi!!!!
pjanke.sa
@E.Car cuj nece niko bez para a vi sve dobili na guzove. I travu i stadion i tribinu. Ne javljajte se vi bogati FK Sadaka.
E.Car
@pjanke.sa mi smo sami sebi napravili i tribine i krov i travnjak!!! Naša je sreća što imamo puno prijatelja i navijača koji žele pomoći klubu za razliku od vas. Vi niti imate stadion niti imate za šta se boriti. Željo je najveći i najskuplji klub u državi i pričaj o njemu sa poštovanjem. Samo je pitanje vremena kada ćemo isplivati i biti i na sportskom planu najjači!!!
pjanke.sa
@E.Car dabogda majstore. Ja vam zelim srecu, ali nece vas ni kamiondzija iz USA….
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti