33

Komentari (33)

Ters
dbgd ispali :)
VenamaHrabrih
Eh jes, pa da tebi upadne...
Sarajlija46
Suti bolan zahvali se Handzicu sto vam nije -15
Sarbit2019
Hoce ispast ce i ove godine iz Lige Šampiona mozda iz kvalifikacija a možda iz grupa.Želje ce ti se ostvariti
visokohz
Brrrrrrrr prcccccc
rabodimis
Gdje ba da ispadnemo na +9 XD Mozemo se samo ispalit ko raketa.. ;) PS Ne bih se ja dotico tih tema o ispadanju da sam na vasem mjestu.. Stvarnost vam je bordo bijela a buducnost siva.. Svima vam je, svima, siva perspektiva.. ;)
Bolesnipitar
Handza majstoreeeee horde prave uz tebeeeee
Uranija
@Bolesnipitar kakav ‘handža’... da je bio iole normalniji napadač umjesto njega sad bi razlika bila 15 bodova... braniti ‘handžu’ poslije ovih utakmice nije lijepo jer nema se tu šta braniti...
Bolesnipitar
Promašio neki dan Ronaldo pa Morata prazan gol, sad bi ih trebali navijaci Juventusa razapeti radi tvog glupog mozda il ti ga komentara !
Uranija
@Bolesnipitar tvoj mozak je u stanju da poredi promašaj Ronalda i promašaje Handžića... svaka ti čast! hahahahaha
Bolesnipitar
Glup si ko *****!
Hakkinen
A zašto mu je glup komentar ili kako ti pišeš " modz "?
Što ti je istinu napisao ?
Jbg boli istina .
@Uranija šta ti napiše vjeruj Pitaru da ima itekakvog smisla i pametnih komentara ... Ljubi ga amidža
Uranija
@Hakkinen necemo sa pitarima ‘ratovati’... neka misli šta hoće... pozdrav za tebe amidza... čuvaj se!!!
Bolesnipitar
'Glupog Mozga' Glup ko i tvoj ?
Hakkinen
@Uranija ma nema govora sa našim se svađati .
Neka pišu šta hoće, samo mi nije jasno ako nije po njihovom, odmah belaj . Nema veze... i tebe pozdravlja amidža tvoj kao i našeg velikog Pitara @VenamaHrabrih .
Sve najbolje BORDO momci!!!
Pikachu11
Nema potrebe za laganjem i dizanjem Sarajeva svi znamo da se od 12 mjeseci u godini igralo samo 4. Sa svakom ozbiljniom ekipm Sarajevo je imalo problema, cinjenica je da su iz top 4 samo pobjedili Siroki B. koji je tada dosao sa 13 igraca. Onda ispadanje od osmoplasirane ekipe iz Bjelorusije mislim da nije za pohvalu, Sarajevo sa ovolikim ulaganjima u igracki kadar mora puno bolje.
Saban123
Dobili borac,Zrinjski?
Uranija
@Pikachu11 ipak ovdje samo ti lažeš...hahahahaha
Pikachu11
Koji je Zrinjski na tabeli i kako igra ove godine to nije veliki uspjeh, također Borac sa onom maskotom na klupi nije u top 4 i skoro svaku utakmicu na strani su izgubili a u BL ste jedva izvukli bod.
Pikachu11
Navedi sta lazem?
Empirinho
@Pikachu11 Ko je to osim Borca bio blizu pobjede protiv Sarajeva, s tim da po prikazanom ni Borac nije trebao biti u situaciji da slavi? S kim je to Sarajevo imalo toliko problema od jačih kad ni u jednom momentu nije izgledalo da će izgubiti od bilo koga? Pobijedili Široki, Borac, Zrinjski... I naravno neporaženi u 19 kola! Sjedi 1.
hz_033
Pa lazes, jer je Borac otresen na Kosevu, a sa igracem manje moze se reci otresen i u Bl sa obzirom da su se branili 80 minuta. To sto tebi zuc proradi kad vidis falu na racun Sarajeva, to je druga prica :D
Pikachu11
Ovdje se spominje FK Sarajevo i dize u nebesa sasvim nepotrebno. Moje pitanje je bilo vrlo jasno koga je to tako superiorno FK Sarajevo pobjedilo u ovako jadnoj lige kao sto je BH liga? Vi navodite pobjedu protiv Sirokog koji je imao 13 igraca u rosteru. Pobjeda protiv borca koji je izgubio skoro sve utakmice na strani. Pobjeda protiv Zrinjskog koji je kriminalna ove godine sa jako losim trenerom sto i pokazuje tabela. S bozirom da Sarajevo vecinu novca ulaze u igracki kadar mora dosta bolje i u domacem prvenstvu i u europi.
Pikachu11
A koji je Borac na tabeli? Ja ti predlazem da prvo pogledas tabelu pa onda komentarisi. Navoditi pobjedu protiv Borca koji nikoga nije dobio na strani kao uspjeh je suludo.
GiS
@Pikachu11 idi umij se, popij tabletu za smirenje
Previse se bavis o nama, dijabetes ce te strefit :)
Pikachu11
Samo argumenti momil ljepo, a to umij se i te zayebancije ne prolaze.
Ajdo_psycho
Znam brate kako ti je Ja sam željovac još gore Al šuti "poklopi se"
pjanke.sa
@Pikachu11 a reci mi molim te u kojem se kosmosu pika koga su razbio u utakmici i koje to ekipe razbijaju svaku utakmicu? Daj bolan uozbilji se. Govoris da nismo pobijedili nikoga od prva 4 osim Sirokog, da smo Borca dobili na Kosevu, sta pricas bolan? Pregledaj malo rezultate pa ces vidjeti...ustvari znas sta ces buraz? Ma nemoj nista, samo ti po svom.
COVID19
@Pikachu11
13-6-0 40:16 +9
Najbolji napad
Najbolja odbrana
452 dana bez poraza
Eto ti sasvim dovoljno argumenata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.