Erbez bivši nakon blamaže Slavije

Regoje vodi ekipu

Erbez bivši nakon blamaže Slavije

S. Mlaćo
Zoran Erbez više nije trener FK Slavija, člana Prve lige RS.

Nakon serije loših rezultate, te blamaže u Prnjavoru gdje je Slavija poražena od Ljubića sa 5:0, čelnici kluba odlučili su sasvim očekivano da prekinu saradnju sa Erbezom.

Slavija je došla u situaciju da se bori za opstanak u ligi, što je velika blamaža za tima koji je ne tako davno bio u Premijer ligi naše zemlje i tvrd orah najvećim bh. timovima.

Erbez se nije snašao, čak naprotiv, a mnoge čudne odluke kada je igrački kadar u pitanju, donijele su seriju loših rezultata te negativnu atmosferu u ekipu.

Njegovog nasljednika čeka težak posao kako bi što prije vratio pobjednički duh u ekipu, a za sada će ekipu voditi legendarni Bojan Regoje, koji je bio pomoćnik Erbezu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Regoje je dobro poznato lice u bh. nogometu, a u Slaviji je bio kapiten dugo godina i sa uspjehom je nosio dres ovog kluba.

Slavija u narednom kolu dočekuje Zvijezdu 09 i morat će jurišati na tri boda.

Top Komentari

ofsajd01
To je čovjek koji već punih 10 godina vodi pionirsku selekciju BiH i koja je za to vrijeme postigla nekoliko pobjeda i to najčešće protiv selekcije Crne Gore.Šta možemo očekivati od našeg omladinskog fudbala/nogometa/ kada takvi ljudi-stručnjaci uprkos loših rezultata i pozivanja u reprezentaciju/uglavnom/ samo "podobnih"/čast izuzecima /toliki vremenski period vladaju omladinskim fudbalom.Džaba mu i PROFI licenca koju je nedavno stekao....Neka gospodin "vječni selektor" pogleda koliko je igrača od 2011.godine selektirao,a da su postali igrači.Iz 2011.godine samo Memija i Lončar,a šta je sa ostalima...šta rade,gdje igraju....tako je i sa ostalim generacijama,tako će biti i sa budućim...Da nije bilo rahmetli Malkočevića nebi se u zadnjih 10 godina znalo da uopće imamo omladinske selekcije...
4 1
Brazuka
Klosar uzeo para roditeljima ko niko.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi