Novi problem za Slobodu: Poznato koliko će Muminović odsustvovati s terena

Povrijedio se jučer protiv Rudara

Novi problem za Slobodu: Poznato koliko će Muminović odsustvovati s terena

E. Čaušević, foto: E. Ganibegović

Fudbaleri Slobode jučer su remizirali na gostovanju protiv kakanjskog Rudara odigravši 2:2 u meču 16. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Golman ovog tima Azir Muminović se povrijedio u drugom dijelu, te je poznata težina njegove povrede.

Sloboda je stigla u Kakanj pod imperativom pobjede, ali je Rudar pružio odličan otpor i uspio na kraju da osvoji bod.

Gosti s Tušnja su vodili sa 1:0 golom Dilavera, ali je Rudar uspio da preokrene na 2:1 kada su Džafić i Hasanović zatresli mrežu tuzlanskog kluba.

Ipak, u samom finišu utakmice Sloboda je uspjela izbjeći poraz. U centru pažnje našao se Dilaver koji je drugim pogotkom postavio konačnih 2:2.

Međutim, problemima nije bilo kraja za Zlatana Nalića jer je sredinom drugog poluvremena morao iz igre izvesti golmana Muminovića koji se žalio na probleme s povredom i nije mogao da nastavi utakmicu.

Oglasi

Kako saznajemo Muminović je odradio danas detaljnje preglede i van terena će biti prema svemu sudeći do kraja marta.

To znači da će Nalić biti bez svog prvog golmana u meču protiv Jedinstva, a ako oporavak bude tekao kako treba Muminović bi trebao biti u konkurenciji za meč protiv Budućnosti iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloboda je trenutno prvoplasirana na tabeli Prve lige BiH sa 37 bodova i ima tri boda više u odnosu na Stupčanicu koja je za vikend remizirala u derbiju protiv Čelika.

Tuzlanski tim u narednom kolu gostuje u Bihaću ekipi Jedinstva i jasno je da Nalić neće moći računati na tom meču na Muminovića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Klosaru ne proigro vise
0 1
Slobtz77
**** li ti klošar mamu i čitavu familiju šta ti pričaš ti ćeš nekog kleti majmune klošarski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi