Nakon utakmice u Kaknju navijači Slobode održali predavanje svojim fudbalerima
VIDEO: E. Ganibegović

Samo bod za Tuzlake

Nakon utakmice u Kaknju navijači Slobode održali predavanje svojim fudbalerima

H. Zilić

FK Sloboda remijem je otvorio proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH. U gostima su remizirali protiv Rudara iz Kaknja rezultatom 2:2 u veoma zanimljivoj utakmici u kojoj je Rudar i vodio sa 2:1, ali Tuzlaci su se na kraju spasili poraza.

Stadion u Kaknju je bio lijepo ispunjen, a oba tima su imala podršku navijača jer je stigla i grupa navijača Slobode.

Po završetku utakmice dva različita raspoloženja među navijačima. Dok su domaći navijači skandirali fudbalerima Rudara nakon sjajne borbe i poziitivnog rezultata, raspoloženje među Tuzlacima je bilo drugačije.

Navijači Slobode su pozvali fudbalere i održali im kratko predavanja nakon utakmice jer nisu bili zadovoljni samo bodom protiv tima iz Kaknja koji je prije ove utakmice bio u opasnoj zoni.

Nakon 16. kola razlika između Sloboda i Sutpčanice u vrhu tabele je ostala tri boda u korist Tuzlaka jer je i Stupčanica sinoć remizirala u Zenici protiv Čelika rezultatom 1:1.

Oglasi

U narednom kolu Slobodu očekuje još jedno neugodno gostovanje ovaj put u Bihaću kod ekipe Jedinstva, dok će Stupčanica u Olovu dočekati tim Tomislava.

Što se tiče kakanjskog Rudara oni u narednom kolu 17. kolu Prve lige FBiH gostuju kod ekipe Goražda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Lider je dakle Sloboda sa 37 bodova, Stupčanica ima 34 osvojena boda. Na začelju tabele Mladost ima 14 bodova, kao TOŠK, dok su Zvijezda i Rudar skupili 12 bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hanibal
Trebaju svi klubovi zabraniti svojim igracima ovakva maltretiranja. Ko su ti idioti da drza predvanja? Ako su tako pametni neka predaju po skolama, tamo fali nastavnika i profesora.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi