Čengić: Mi smo Sloboda iz Tuzle, mi svaku utakmicu idemo na pobjedu

Tuzlaci žele novu pobjedu

Čengić: Mi smo Sloboda iz Tuzle, mi svaku utakmicu idemo na pobjedu

E. Dindić

U okviru 4. kola Prve lige FBiH za fudbalere svoj susret na Tušnju odigraće ekipe Slobode i Gradine iz Srebrenika. Tim povodom na Tušnju organizovana je press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili pomoćni trener Slobode Eldin Čengić te fudbaler Haris Dilaver. 

"U uvodu ovog mog izlaganja istakao bi izuzetno raspoloženje u ekipi, nakon tri pobjede, od toga jedna izuzetno teška na gostovanju u Banovićima. Želio bi da se dotaknem također sljedećeg podatka da smo u prva tri kola imali nastup devet mladih fudbalera, odnosno da dodam da je šef Nalić dao priliku za igru pet mladih fudbalera iz omladinskog pogona našeg tima, što je svakako jako dobra stvar. Veliko hvala, također našim navijačima koji su nas pratili kako kod kuće tako i na strani u Banovićima. Pojačali smo se sa tri fudbalera pred utakmicu sa Gradinom, Adis Hadžanović, Luka Merdović i Tarik Kapetanović koji će sigurno dodatno ojačati naš tim. Što se tiče idućeg protivnika, skautirali smo Gradinu iz Srebrenika kao i svakog našeg protivnika do sada. Nebitno da li igramo kod kuće ili na strani naš posao uzimamo jako ozbiljno. Mi smo Sloboda iz Tuzle mi svaku utakmicu idemo na pobjedu,", rekao je Čengić.

Pred utakmicu sa Gradinom novinarima se obratio i fudbaler Haris Dilaver.

"Sutra nas očekuje utakmica protiv Gradine iz Srebrenika, koja zaista može biti jako nezgodan protivnik. Došlo je par novih fudbalera, konkurencija se dodatno zaoštrila u timu, mi smo zdravi, spremni za sutrašnju utakmicu, nadam se da ćemo ostvariti zacrtani cilj a to su tri boda. Iskoristio bi ovu priliku, da se zahvalim navijačima za podršku, posebno za ovu zadnju utakmicu u Banovićima gdje smo igrali u ekstremnim uslovima, te pozvao bih ih da dođu na sutrašnju utakmicu u što većem broju te nas podrže do nove pobjede", završio je svoje izlaganje Dilaver.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, utakmica 4. kola Prve lige FBiH između Slobode i Gradine iz Srebrenika na rasporedu je sutra sa početkom u 20:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Glumite po šabaniji , kupili 10 utakmica i kurcic vam se digao , i kad se vratite opet će biti druga liga dok je takvih ljudi u klubu ...možete lafinu materi prosipati.
1 2
Delegat
U jbt
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi