Zanimljivo ime na treningu Slobode, ali jasno je da je trenutno samo san
Na dašanjem treneru Zlatan i Adi Nalić FOTO: FK Sloboda

Neće se dugo zadržati

Zanimljivo ime na treningu Slobode, ali jasno je da je trenutno samo san

Samir Mlaćo

Nogometaši tuzlanske Slobode nastavili su sa pripremama za drugi dio sezone Prve lige FBiH.

Tuzlaci su jučer predstavili drugo zimsko pojačanje, a radi se o Aleksandru Ignjatoviću. Danas je na treningu bio i povremeni bh. reprezentativac Adi Nalić, sin šefa struke Slobode Zlatana Nalića.

Nalić se kratko zadržao u Tuzli, te odlučio posjetiti oca, ali i odraditi trening sa Slobodom, što je naravno privuklo pažnju navijača Slobode.

Mnogi su "pozvali" Nalića mlađeg da potpiše za Slobodu do kraja sezone, ali naravno da to nije izdvodio. Adi trenutno jeste bez kluba, no ima kvalitetan CV i sigurno ga nećemo gledati na bh. terenima ove sezone.

Adi Nalić je trenutno bez kluba nakon odlaska iz švedskog Hammarbyja, te je trenutno bez kluba. Očekuje se da povremeni bh. reprezentativac ubrzo pronađe novu sredinu.

Oglasi

Ignjatović jučer predstavljen

"Iskusni fudbaler Aleksandar Ignjatović u nastakvu sezone 2023./2024. nosit će dres FK Sloboda Tuzla.

Ignjatović koji iza sebe ima uspješan period na Tušnju danas je potpisao ugovor s FK Sloboda Tuzla i već se priključio treninzima prvog tima.

Aleksandar nije samo igrač, već i dio naše fudbalske porodice. Njegov povratak donosi nam ne samo fudbalski talenat, već i iskustvo koje će dodatno ojačati naš tim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vratio sam se ne samo kao igrač, već kao dio porodice koju svi zajedno gradimo iz dana u dan. Bio sam svjedok nezaboravnih trenutaka u Slobodinom dresu, i jedva čekam da zajedno s vama stvaramo nove uspomene. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrama doprinijeti uspjesima Slobode. Sa strašću i predanošću, spreman sam dati sve od sebe za našu Slobodu", izjavio je Aleksandar Ignjatović koji je poslao i poruku navijačima.

Ignjatović je u periodu od 2017. do 2019. godine nosio dres Slobode, a proteklu polusezonu proveo je u Rudaru iz Prijedora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi