Bivši saigrač ugostio Dudića u Borasu: "Vjerujem u Velež"
Helvida i Dudić

Rođene večeras čeka novi evropski ispit

Bivši saigrač ugostio Dudića u Borasu: "Vjerujem u Velež"

S. Mlaćo
Ekspedicija Veleža jučer je stigla u Švedsku.

Večeras Rođeni od 18:45 na Boras Areni igraju novi evropski meč, a rival će ovaj put biti Elfsborg.

Bh. tim će imati podršku navijača, a ekspediciju Veleža između ostalih dočekao je nekadašnji član Travnika, GOŠK-a, Metalleghea Armin Helvida.

Helvida već dvije i po godine živi i radi u Švedskoj, a sa šefom struke Mostaraca Feđom Dudićem dijelio je svlačionicu u NK Travnik i NK GOŠK.

Može biti slika sljedećeg: 2 osobe, uključujući Armin Beba Helvida, ljudi stoje i cesta

Sada nije propustio priliku da Dudiću bude domaćin. Prognozirao je večerašnji meč.

Oglasi

“Nadam se povoljnom rezultatu za Velež. Nama ne odgovara ovaj skandinavski fudbal sa puno duela i puno prekida, no mislim da Velež može sve to izdržati. Lijepo je vidjeti moje prijatelje, sa Dženanom Zajmovićem sam također dijelio svlačionicu, a poznajem i druge momke“, ističe Helvida za SportSport.ba.

Uslovi za igru, bar vremenski će biti veoma dobri za Rođene.

"Dosta je hladnije i svježije ljeto nego što je to kod nas. Nema sparine i nije uopšte toliko vruće“, dodao je Helvida.

Podsjetimo, Šveđani su prije nekoliko dana saopštili kako su ulaznice za utakmicu rasprodate te da će na tribinama biti 3.000 gledatelja.

Ipak, u Elfsborgu su i u narednim danima nastavili prodavati ulaznice pa je očekivati da tribine budu popunjenije od ranije najavljenog broja.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Inače, kapacitet Boras Arene na kojoj je teren od umjetne podloge, je nešto iznad 16.000 sjedećih mjesta. Nema sumnje da će među prisutnim gledateljima biti i sjedećih mjesta.

Kladite se u Mozzartu na utakmicu Elfsborg - Velež. Prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xeRed
"Inače, kapacitet Boras Arene na kojoj je teren od umjetne podloge, je nešto iznad 16.000 sjedećih mjesta. Nema sumnje da će među prisutnim gledateljima biti i sjedećih mjesta." Gotovo je, oglupio sam - priznajem.
10 0
Mackintosh
Na sta lici ovaj Dudic, ko bure, a vjerujem da ce i Veez veceras licit na vrecu za udaranje
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi