20

Komentari (20)

Mele
Sarajevo ima sansu, ako pobijedi Zelju danas...
Dzondzy
Negodovanja igrača? Pa prvo onaj što je napravio penal se okrenuo pognute glave nakon dvije sekunde..Malo novinarske objektivnosti ne bi škodilo. Al jbg lakše je dizati tenzije da se ovce lože pa pišu po sto komentara na članak, bolje će se prodati reklame.
user1575889878
FullNogo nisu oni Borac,vec FK Penal Banjaluka
starigrad
Bravo Rođeni. Pokazali ste da ste bolji od Borca i od šugavog vice i još šugavijeg vicinog potrčka Grbića.Sutra ako mi pobijedimo Želju biće kraj nadanja za vicu i njegov borac. Ne može vico naštimati sve sudije i utakmice do kraja. Raspored do kraja prvenstva sve govori. Čestitam Rođenim još jednom na hrabroj igri protiv Borca, sudija, vice
Manager
evo Vico ti je poručio: Izazov prihvaćen ! :D to jel može ili ne može što si napisao :) ;)
FullNogo
Borac je sramota države i njih hitno treba sankcionirati. Ako vam je ovako zanimljivo titule uzimate vi ste više od ****a.
Harcos
Bolje su nam one korona titule. Nama titula ne treba iz poznatog razloga. Čuo si od nekog iz Borca da priča o tituli?
FullNogo
Pričate svi. Nemoj izmišljati toplu vodu, jadan ste klub i to potvrđuje čitava država. #samosiroki
SeoRusilac
Dok su god kriminalac Vico i njemu slični u Savezu ovakva će nam biti liga
1601834469
Penal ko suza cist...
zvjezdan10
Kradu snove igračima i navijačima. Ali ,stići će vas to kad tad.Možeš ti ove godine da osvojiš titulu možda,ali taj lopovluk će te stići kad tad, za godiinu ,5 , 10 ,nebitno.
velez mo
Ove godine evropa,iduce za 100 godina titula, bravo momci dali ste sve od sebe,idemo dalje
starigrad
Sarajevo će vjerovatno osvojiti titulu. Al sigurnije je da će Borca u kupu razguliti ko mačku. Zapamtite ove moje riječi.žao mi je Rođenih večeras. Teško je igrati kad znaš ko ti sudi. Pritisak je to veliki. Naprijed Bordo BJELI do duple krune.
lesina
Sta je bre tesko ko je sudio utakmicu? Sta pisete ljudi vi jel ste normalni??? Penal cist videlo se posle na usporenom kako ga gazi...kakve vi bajke pricate utakmica egal bila Velez iz jedne kontre dao gol i to je to Borac u prvom imao neke sanse kontrolisao igru sve kad se sabere 1:1 je realan rezultat i dosta vise teorija zavere i pisanja gluposti o sudijama...pravite zrtvu od sebe svaku utakmicu uzas blagi!!!!
1601834469
Bravo za realan komentar... citajuci ove komentare imam osjecaj da neki hoce da se zarati...
Rajvosa2019
Sutra kad opet zauzmemo prvo mjesto na tabeli, Vico ce biti na malina respiratoru
Benzema1312
Hahhahha nevjerujem
velez mo
Rajvosa2019,vi ste sampioni imate najlaksi raspored,njima se od ovih ekipa s kim do kraja igraju jedino moze naguziti zrinski,ostali ce svi zapeti,sretno
Rajvosa2019
@velez mo nadam se buraz, bice gusto do kraja , a vidis i sam sta sudije sviraju za Borac - pljacka - te sudijske lakrdije pokazuju svu jad i cemer PL i NFSBiH
user1588184310
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.