21

Komentari (21)

pjanke.sa
SAVEZ NAPOLJE!!!
Husrefbeg22
posijte detelinu pa neka koze bar imaju sta pasti.
Mig_Mig
Husnic karcinom
Zaccheroni
Ovo je teska sprdnja. Ima li iko m*uda da im kaze da se kupe sa terena a mi da sezonu odradimo u gabeli.
C.Banks
Našao se Husnić da govori o nepravilnostima haha. Pa ko je radio asfalt i šahtove u južnom i Tekiji, sto ti pored hotela Amikus smrdi septićka ima deset godina fuj
SamoZrinjski
Hahaha,znate onu staru "livada je uvijek livada"
*p!p!t@*
Znamo ti staru vrlo dobro...
Rodjeni66
Vi zrinjedvci nemate ni livadu,imate okupirani stadion Veleža.to nije vaše i neće nikad biti možete ga svojatati ali nikad vaš!!!
Zaccheroni
Da imas zube dali bi ti posao da paseš travu na livadi. Odgangaj krezubi podstanaru u škutoriju
StarMoVe
Paseš po tuđoj livadi Ovane Ivane. Ostavi se ćorava posla ima u Kočerinu i Čerinu turističkim mjestima sjena.
zilan66
U pravu je bio Šemso jer je znao da je to za****ncija.nemogu da shvatim da vec nije predata tuzba ,zbog kasnjenja i izgubljene dobiti od navijaca,reklama,prevoza.itd.
Klicko
@Mostarac94 šta se dešava brat jeli hasan pekusic zasro
antikomunist
«Neke informacije govore da bi u narednim danima na stadion Veleža trebao stići valjak kako bi izravnao teren što bi bilo samo privremeno rješenje»......Kakvo bolan «PRIVREMENO RJESENJE»!?Ne dolazi u obzir!!!!Zna li neko da li je slucajno i ova»holandska firma» u rukama nekog SNSD tajkuna ili OMRAZENE FAMILIJE DODIK, koja nas sviju zive ukopava a oni se bogate svakim danom sve vise i vise!?
SarajFK
Dajte bolan ljudi prestanite na sportskom portalu pisati o ovoj politickoj prciji. Njima je trenutno najveca i jedina briga ko ce pobijediti na izborima i kome ce glumiti starletu sledece 4 godine. Neka o njima pise avaz.
SarajFK - opet si sebi dao lajk.
Obzirom da ulazimo u Jesen a ovaj proekat sa travnjakom jos nije gotov, znaci ceakt cemo Proljece da bi se ovaj projekat sa travnjakom zavrsio, kako kaze ona narodna "Magarac crko cekajuci da trava prespije." Dakle Velez nastavlja igrati utakmice u Gabeli.
tarik_m
Ne daju nam da igramo na svom stadionu, na drugom stadionu nam ne daju da igramo vikendom, tako ti je kad se protivis mafijaskoj organizaciji zvanom nfsbih..
Baboisback
Ko ce odgovarati za kasnjenje i lose odradjen posao?
Kladionicar_iz_mira
U BiH se ne odgovara ni za mnogo krupnije stvari.... Nazalost!
rock3
Na kraju ce biti gori ovaj teren od onog koji su digli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.