23

Komentari (23)

duplakruna1
tacno je ovaj sarlatan rekao samo nije naglasio koliko mu je trebalo vremena - je li 90 ili 180 minuta.
visokohz
Ma ti si budals
Ajax11
Haha, koji kreten- ovaj ko da je Rus pa samo vidi neku svoju viziju i istinu! Pred kamerom svako pitanje uzima na zub i hoće da se svadza. Valjaju se po terenu kradu vrijeme od 65 min i on priča o nekoj pobjedi da se igralo koji minut više…fakat kreten koji hoče samo da provocira!
DadoSa
Neće da se "svadza", nego "hoče" da se svadja. I nije važno šta ti misliš, važno je da tog "Rusa" još niste pobijedili u derbijima.
user1603303812
O čemu ti to Mulalicu pa da se igralo još izgubili bi vi 100% zadržavli igru valjali se po terenu, kapiten ti zaslužio crveni još u prvom poluvremenu niste akcije napravili kako valja de ba ne prdi.
user1644068495
pikaboo
O ebo ti sebi mamu, koji si ti bolesnik pizda ti materina hajde sto lazes nas al sto sebe idiote ne itesani, kakav nastup prema novinaru, potrazi psihijatra poslusaj me
Mulalić: "Da je bilo još vremena zabili bismo i drugi gol" mozda u tecem ili u destom poluvrijemenu, ha ha ha
exyuSarajevo
BH_PATRIOTA
Aha, u pravu si teleća glavo. Šuti, poklopi se i zahvali momcima što su dali zadnji atom snage da se završi utakmica. 90% utakmice si se dernjao LEZI, PADNI...
atko70
Cuj zabili bi da je bilo jos vremena. Hrana za svije navijace.. Ne jedi vanago Edise..
juve10
Baš seljačina ona žešća kad ga dovedeš u čaršiju. Amar Osim je bar znao i imao argumente kad razgovara. Žao mi je oba kluba. Nažalost, slika bošnjaka i lopovluka što ih valja već 30 godina. Samo privatizovat čovjeku koji nešto može uraditi
King_Kenny
...sta reci,idiot...najveci debil u kompletnoj ligi.
Starigrad01
Dalabu ostaje dalabu.
malibega
Želji bez šuta u okvir gola bolji? Nismo gledali istu utakmicu. Da moj klub igra ovakav antifudbal, davni bi prestao za isti navijati. Mitomani!
ajanbrrin
Sablja samo ostro...
Kondor
Ako ste ti i tvoji navijaci zadovoljni ovakvom predstavom, onda ste vi za detaljne analize. Sarajevo nikad se nije branilo u historiji , uvijek se igralo za gol vise. Ovo sto ti radis kosi se sa svim shvatanjima ove plemenite igre. Mi da imamo trenera koji postavlja igru ziheraski i na zadrzavanje vremena. Ne bi dana bio tu. Ali dobro s obzirom u kakvoj ste situaciji zato ne moze vise od Zelje ni dobaciti jer si majmuncina raspala.
juve10
Nažalost, sve si upravu. Nigdje tehnike, akcija. Samo "hooooo-ruk"
Honduras
o hebo ti sve svoje majmune
Uranija
Da nisi imao sreće bilo bi 3:1 za Sarajevo, ali ipak si mitoman tako da sve je ok
E.Car
Hahahahahaha cuj ko mu kaže!!!! @Uranija zeusova muza
Kondor
Hahahaa kako si jadan. Zadrzavali ste vrijeme od 80.minute. bijednice unistio si derbi. Jednu priliku zs 100 minuta igre.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti