Mulalić govorio o partiji Beganovića, posebno pohvalio Zvijezdu i kolegu Đekanovića

Plavi slavili 2:1

Mulalić govorio o partiji Beganovića, posebno pohvalio Zvijezdu i kolegu Đekanovića

S. Mlaćo
Željezničar je danas savladao Zvijezdu Gradačac u prvom meču četvrfinala Kupa naše zemlje.

Plavi su vodili 2:0 golovima Hodžića i Beganovića, Zvijezda je pred kraj smanjila i biće zanimljiva revanš utakmica u Gradačcu.

Svoje viđenje meča u Plavom salonu dao je Edis Mulalić.

“Kolega već duže vrijeme radi sjajan posao. Znao sam šta nas čeka. Da je duža liga, Zvijezda bi bila premijerligaš. Te ekipa iz vrha Prve lige su kompaktne, čvrste... Imali smo problema u distribuciji lopte, a u drugom poluvremenu smo povećali pritisak. Iz čiste lopte primimo gol.... Mi izgleda ne možemo ništa lagano dobiti. Vjerovali smo da možemo dobiti, rekao sam da će drugo poluvrijeme biti u Gradačcu. Kolegi želim sve najbolje u prvenstvu“, rekao je Mulalić.

Govorio je Mulalić i o novim igračima.

Trebat će vremena da se uklope. Armin Hodžić je sa nama tri sedmice. Moraš ga spremiti, Krpić se već uklopio i sve bolje radi stvari. Jašarević mora zauzeti neku svoju liniju. Ovi ostali rade, svaka im čast. Biće to još bolje“.

Dženis Beganović je pružio sjajnu partiju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Nije nam prošla ideja iz Konjica gdje smo se nadali da ćemo najbolje stajati, u nekom tom bloku. Hodžić je povrijeđen, pa smo pokušali nešto. Beganović je pošteno dijete, znam ga iz omladinskog pogona, igrao je sva mjesta i naprijed i u veznoj liniji. Drago mi je zbog njega i zbog nekih drugi stvari da je odigrao dobru utakmicu. Može on odgovoriti kvalitetno na dvije – tri pozicije, a mi smo to znali“.

Kazao je da očekuje tešku utakmicu u revanšu i tako je završila press konferencija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Samo ti hvali, a što ne znas sastaviti 11 igraca to je nevazno
0 2
user1676180326
Dizi sidro mulalicu nije ovo Decic da imas 15 igraca i unaprijed unas 11 pocetnih,trba nekad malo i mozak ukljuciti
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi