Određene sudije za sarajevski i mostarski derbi!

Susreti se igraju u srijedu 8.marta

Određene sudije za sarajevski i mostarski derbi!

Samir Mlaćo
Za vikend se igraju susreti redovnog kola Premijer lige, a zatim već u srijedu dva gradska derbija.

Za vikend se igraju susreti Premijer lige, a zatim već u srijedu dva gradska derbija.

Tačnije, u zaostalom meču 17. kola premijer lige na stadionu Rođeni od 18 sati u srijedu 08.03. igraju Velež i Zrinjski.

Glavni sudija će biti Irfan Peljto iz Sarajeva, dok su njegovi pomoćnici Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Moamer Čaušević iz Sarajeva. Četvrti sudija je Adis Mulahasanović iz Sarajeva.

Isti dan od 13 sati u Treningu centru NS BiH u Zenici igraju FK Sarajevo i FK Željezničar. Radi se o zaostalom meču 18. kola.

Oglasi

Pravdu će također dijeliti Sarajlija i to Admir Musić. Njegovi pomoćnici su Amir Kadić i Emir Zahiragić, svi Sarajevo. I četvrti sudija je iz Sarajeva, a radi se o Benjaminu Deljkoviću.

Posmatrač suđenja je Elmir Pilav (Sarajevo).

Nema sumnje da nas očekuju velika uzbuđenja, a svi se nadamo da će sve proteći u najboljem redu, te da ćemo gledati kvalitetan nogomet i kvalitetno suđenje.

S obzirom na izbor službenih lica NS BiH, vjerujemo da će se to i desiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Peljto i Musić već su imali priliku da sude sarajevski i mostarski derbi, te su svjesni izazova koji ih očekuju.

Musić će pravdu dijeliti i za vikend i to u duelu Zrinjskog i Posušja, dok će Peljto biti četvrti sudija u duelu Veleža i Borca u Mostaru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655831611
Kakav mostarski derbi ko to Zrinjski i ne znam nijedan drugi klub iz Mostara
0 0
user1676180326
Sta kazu hoce li Santos moci igrati jel odradio suspenziju od 3 utakmice
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi