14

Komentari (14)

Hadzija123
south
Ovo je tek pocetak price sa Arapima ima da na proljece pucaju cirevi dusmanima samo lakapo
djecu_vam_mrtvu_mostarsku
Tako ste pričali i kad je došao Ceric
mitoza
Zeljo ubrzo kao Newcastle
Blueboy
Pa jeste li vi normalni brate dragi.Sta radite od kluba bolan.Postali smo probni centar za Saudijce.Garantujem da i ovaj trener je tu jer mu se netreba nista placati.O kakvim pripremama vi govorite,kakav napredak.Zasto niste nasli Saudijskog investitora i vlasnika.Tacno ste nesposobni za nepovjerovati.Odavno nije bila gora uprava i strucni stab
user1676370670
Mozete se pripremati u spaniji za drugu ligu samo..sve nesto zavijeno umotamo..Ima linsta konkretno?pare pojacanja,infrastruktura...****la vas takva saradnja.
nidjeveze
Zato se išlo kod vice na noge ,da se sredi da se arapi vide kao domaći igrači..Ovo je Kada se davljenik hvata za slamku a ona tanka.Žao mi je Želje na sta je spao.
Uranija
Ima da se arapčad uče na željezničaru, nije bitan uspjeh i mjesto na tabeli
user1675926959
Oooo pitarski novinarćići i do vas je došla ova vijest??!!..Još malo,u buduće će do vas dolaziti info iz kluba kao i do mene vijesti iz Laosa...hahaha
Nekome Laos donese solidne rezultate a nekoga đeneral sponzr odvede u drugu ligu.
plemic
tužna priča o bih velikanu. ponovo je potvrđena istina "kad se nešto strmu zakotura" konstantno ubrzava, nemoguće ga zaustaviti. dragi željo ne želim ti čelikovu sudbinu.
King_Kenny
...u NK Selji uskoro u spicu napada Ahmed ibn Musawi Al Thani,17 godina,visina 1,52m,tezina 147kg,razrook i jedna noga kraca...standardni prvotimac u napadu...inace Seikov necak HAhaHaHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH...
plemic
mi već imamo takvog golmana, jedini način da ne prima golove kroz noge je da mu dimije obučemo.
user1684367022
Sad ce da bude ne valjaju pripreme u spaniji, drzite se konjica i plastike. Ne valjaju saudijski igraci (svaki klub bi al jabera), trener profesor tjelesnog (nek su ostali imali nesta kada su pevi put bili treneri)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.