Sanjin Mešić novi trener juniora FK Željezničar

Ambiciozni trener pred novim izazovom

Sanjin Mešić novi trener juniora FK Željezničar

S. Mlaćo
Juniori FK Željezničar dobili su novog šefa struke.

Naime, Plave nade sa klupe će predvoditi ambiciozni Sanjin Mešić i nema sumnje da su na Grbavici napravili pravi potez.

Milan Gutović se u 'posljednji čas' odlučio za odlazak u FK Slavija gdje će biti šef omladinskog pogona, pa su na Grbavici brzo reagovali.

Izbor je pao na Mešića koji već par godina radi sjajan trenerski posao u Omladinskom pogonu kluba sa Grbavice, a sada ga čeka novi izazov.

Mešić je posljednji angažman imao sa selekcijom predpionira koji nastupa u Kantonalnoj ligi, dobio je brojne pohvale kroz posljednje tri sezone, te je sasvim očekivano bilo da će se uskoro 'okušati' u nekoj od starijih selekcija.

U igračkoj karijeri Mešić je nastupao za FK Željezničar, te je bio član slavne generacije koja je nastupala protiv engleskog Newcastlea u okviru Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Okušao se i u inostranstvu, ali kasnije se odlučio posvetiti fakultetu, te trenerskom poslu.

Sa juniorima Željezničara očekuje ga Omlandinska Premijer liga koja će ove sezone biti veoma kvalitetna.

Top Komentari

denimen9
Bravo rodjak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi