25

Komentari (25)

Zulfikar
Nadam se da ce se Željo išcupati iz krize i da ne doceka sudbinu mog Čelika...
Colsa
Ma nema od želje ništa samo zapišat i ostavit nek' trune ko ga jehbe kad je malen!!!!
Gluha1987
Mama ti je malena pa je na kurcu po kuci nosam!!
Colsa
Pišam ti se u usta štrumfovska neodgojena. SELJAČINO ŽELJINA !!!!
chelsea321
El fatiha zagrci.
unioni
Ovi pitari vise na nasim objavama, mislim da vise vole zelju nego svoj klub zar ne ?
rabodimis
Sta ti preskocis tekstove o ostalim klubovima ? Pratis iskljucivo samo zeljine ? Sto se tice tog da vole vise zelju od zeljinih navijaca to na zalost stoji, ne samo HZ nego i navijaci drugih klubova.. Upozoravali smo vas na morza dok ste vi bili u transu oko naguravanja nasih navijaca u "zdenku".. Sad ste u nakoj pat poziciji, legenda za vas a kriminalac za ostale je odje*an od svih pa se fokusirao na vas, svi ostali bi mu davno majku je*ali al kod vas je i dalje alfa i omega, legenda.. Valjda mozes razumjet da mi ostali navijaci vise zelimo dobro zelji nego zeljini navijaci.. bolno jest al su takve cinjenice.. Nama odgovara posten i jak zeljo a njima kriminal i telenovele.. Tuzno sta klub dozivi za 100 godina..
struja
Nista bez privatizacije.Ovo je samo mucenje.
bistrik87
Nije to tako lako kako ti mislis. Ovo sto su u FK Sarajevo uradili je ravno cudu :) Ko zeli imati fudbalski klub u korumpiranoj zemlji kao BiH, narucito klub u problemima kao NK Zeljeznicar
Chico
A sta je sa "Nikom te ne damo" ? Vijetnamci, Malezijci i ostalo ?
Sarbit2019
Eto Mitomani dosta ste se zabavljali do 12 casova sa FK Sarajevo - FK Borac od 12 ponovo Željkan pred gasenjem.HAHAHAHAHAHAHAHAH duvajte ga Mitomani.Spremate li se za KUP Šljiva u Gracanici ?
user1571956549
Sabitagaaa glabaj ga ti mati tvoja manijaku mom hahahahahaa
Sarbit2019
549@KUP ŠLJIVA GRACANICA 2021/22
BlueBoys
NE SPREMA SE KUP SLJIVA U GRACANICI VEC KORIDA NA LAVORU. PHAHAHAA...PA OTIDZI POBODI SE GLAVONJA IMAS SVE PREDISPOZICIJE ZA POBJEDU...E GUMENI MAJMUNE...RECI TI NAMA KAKO JE OSNOVAN FK TORxxxxPEDxxERU
Sarbit2019
Misliš ako pišes velikim slovima da ce ti komentar biti bolji ? Hahahahaha KUP Šljiva u Gračanici.Reci ti nama kako UDBA 15 Juna 1946 preimenova Vasko Miskin Crni u NK Željeznicar ? HAHAHAHAHAHA.Vidim razumijes se u bodenje hoces li bikonju Željkana voditi na KUP u Gracanici ? HAHAHAHAHA.Napaceni Kinez traži te Brko koji sjedi kao sportski direktor.HAHAHAHAHA.
Rokko
Jarane,uzmi labavi pa se malo zabavi,stipu nas oca ti mrtvog.
Sarbit2019
Znas ti kakav je labavi ne diže TI se od 2013 HAHAHAHAHA nece K×urac problema.Mame ti žive HAHAHAHAHA
Rokko
Pa glupsone jedan,Torpedo prvi,mi sedmi,15 boba razlike,i opet se vise prica i pise o nama,nego o vama,pa govori li ti to ista,jbmte skrbava i tebe i tatu ti .
Rokko
Vas kad vidim,meni se odmah digne,kao olovni vojnik nad vama HAHAHAHAHAHA
Sarbit2019
Mitomani sve homoici kao i presjednik im vise se ne kriju sada javno nastupaju.Cuj voli Rokko muskarce pa bi ****o musko pa i tatu.Ne mozes ti guziti labav ti samo se ti naguzi da ga primis od drugova homica i Cerkana iz Londona.ps razlika mi govori da ste samo za šprdnje.HAHAHAHAHA
Sarbit2019
Maloprije labav ,a sada težak kao olovo pada ali se ne diže uvijek na dnu kao Olovo.Hahahahahaha nemoze ne radi vam ku×ac od 2012 HAHAHAHAH samo ga primate.
Asam85
Sarbit2019
Opet Opet nego ŠTA ! Hahahahahaha KUP Šljiva u Gracanici ! Jesi li i TI Homic pitam za Mitomana rokka sto ga prima sa boka !
Gluha1987
Spremam ti ga majci redovno
Ajax11
Trebal posuditi?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.