31

Komentari (31)

StarMoVe
Izvini Zoro nismo te prepoznali!
rodjak
Ovaj Basic je potencionalni ubica,on bi se nekome svetio .Haj vidit ce mo kakva ce to osveta biti ,ja bi ti preporucio da se pomalo spakujes ,ko zna na sta ce utakmica izaci.Nismo ni mi Real ali brate u boljoj smo formi od vas i mi ocekujemo najmanje remi a sto ne i nesto vise ,ne fali nam ovaj put puno igraca samo trojica sto je podnosljivo
mitoza
Ukinite press konferencije.
nakopitam
Ahahahahahahahhaahhahahahahhah
velez mo
Feja rjesi ga do poluvremena,JAKO ROĐENI
velez mo
Feja rjesi ga do poluvremena,JAKO ROĐENI
velez mo
Feja rjesi ga do poluvremena,JAKO ROĐENI
Zalik
Osveta nek bude lijepo upakovani bodovi
user1676312914
Kaže, ne želi da bude KLOVN :)
delapenja
Volio bih radi njega da ih uzme velez,pa da opet Basic bude ponosan i sretan.
BordoBijeli1946
Evo klauna ajahahhaahahhahahaha
Mostarac94
Da radi koliko priča i zali se čuda bi stvarao
user1676312914
Bolje bi ti bilo Bašiću da izbjegavaš davanje izjava za medije. Šuti, radi i dokaži da si zavrijedio priliku. Sa svakom izjavom sličiš na Dudića koji je pitarima obećavao kule i vile..neko novo Sarajevo, pa ih unazadio toliko da se još nisu povratili. Ne znam da li si svjestan, ali tvoje viđenje dosadašnjih utakmica, izjave koje si dao po tom pitanju..izvini, ali meni je to u rangu djeteta iz Osnovne škole.
Rodjenii
Ma bola Dudić je za njega Ferguson,ali podsjeća sa izjavama na Dudica uvijek neka kuknjava. Ovo je najiritantniji trener kojeg sam vidio u premijer ligi, čak je Vlado Jagodić okej lik naspram ovog . Ni Žižovic mu nije ni do koljena. Mislim da će Velež opet slavit na Grbavici.
Chesa
Sretno u osveti - ali ona igra protiv Igmanu ne obećava mnogo….
SonPen1946
Ovaj lik izjavama samo hajca druge timove.
JedanDevetDvaDva
cuj u borbi za prvaka hahahha
enko
Za svaki slucaj kupi kartu ili naspi pun rezervar da mozes kidnutu kadvte navijaci zelje potjeraju poslije utakmice
user1676368963
Dobro je pa se nisi prvo žalio na suđenje ili je još rano, amateru
Drakula
Koji je ovo pacijent. Kad izgube svi krivi samo oni nisu hahabahahaha
Reddevilsh
I ja bi da zimGu Moniku Bellucci
user1659354598
Sta ces se ti osvetiti laptop treneru,ti svaku utakmicu isto igras,za tebe je Edis Gvardiola,ti vadis Stilu u 84 minuti na rezultat 1-1 sa Igmanom gdje nam gori,gdje moramo dobiti i odigramo do kraja bez sanse za gol,mars iz kluba i sreca pa ti istice ugovor
Rodjenii
Niste mogli goreg dovesti. Čak sam ubjedjen da ste mogli dudica platit da bi on brzo to vratio u normalu. Dokazan je da dobro radi sa mladim i prosječnim igračima.. kad je iz naše ekipe ono sve izvlacio, sve ti je jasno .
user1676312914
Izjave Bašića nakon završenih utakmica najbolje pokazuju kakav je on trener. Nikakav. Prvo kaže da je trebao dobiti Veleža koji je imao zrelije prilike, pa onda kaže da je trebao dobiti Igmana koji je isto tako imao zrelije prilike. Na kraju mu je kriv sudija koji je dosta korektno odsudio utakmicu. Klasični manipulator koji tepa naivnim navijačima koji ga onda podržavaju. On je do kraja sezone bivši.
user1676368963
Da li je moguće da ima ljudi koji su normalni i pišu pravopisno
user1679304057
95% lige su treneri Basici i Basic pa 30 godina ni jedan od tkz trenera nije uspio uci u grupnu fazu KL , EL a da ne govorimo o LS . Dokle god u nasu Premijer ligu ne dodju strani treneri nema pomaka ni milimetra naprijed jer ovi domaci sve nivo 2 i 1 fed lige
user1676312914
Ovaj Bašić smješan lik. Mulalić je za njega Mourinho.
user1675926959
Mulalić uopšte nije trener a kamoli Murinjo hahaha
lakilone
tog murinja ti vodi sebi kuci. Puna podrška Bašiću!
AjmanMuj
Tako je brate, ukomponovat će se ova ekipa. Šteta je i sto je Edis otišao ali eto, mi se tu ništa ne pitamo
enko
U svakom slucaju bolji od ovog travnickog klovna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.