Traže se pojačanja, Željezničar ima težak raspored na startu drugog dijela sezone

Na ljeto euforija, a zatim veliki pad: Na Grbavici nemaju pravo na ekspermentisanje tokom zime

14

Komentari (14)

Wiener
mozda vam Sarajevo pomogne i posudi otpisane ograce.. ah ****ga nemoze vam ni to pomoci jer ljudi ocekuju redovne plate ,nece djaba da igraju.. najbolje da odete u 4 ligu kao Celik pa laganini nazad do Federalne!!
south
Gledaj luzera i pi.ki na ovoj slici crnim slovima ostati upisani kao najgora ekipa poslije rata
user1668888234
Pusite ga Zelji
Malac
Dabogda ispali
Chwilla
E cuj na osnovu informacija koje imamo odriesit ce se kesa.A klub izdao saopstenje hahahahahah Kavi so ovo debili od novinara hahahhaha Slobdono napisite i da je Bekric bivsi!
SonPen1946
Famose famosee
hzsg
Nemoj te se sekirati komšinice, VAŠ KLUB JE VEĆ DUGO GODINA PRIVILEGOVAN OD STRANE NSBiH, BOLJE REČENO POLITIKE. Tako da slobodno možete očekivati nove finansijske pozajmice od NSBiH kako bi prebrodili finansijsku krizu. Također idu novčana sredstva od OPćine Novo Sarajevo, Kantona Sarajevo, JEDNOM RJEČU OPCIJA ISPADANJA U NIŽI RANG NIJE REALNA OPCIJA.
Mani
Sta rece i osta ziv? Pitar kuka na savez, a u savezu mrtvi pitari sve redom. Balije.
DDG
Hahahaha. “Kesa će biti odriješena”. Hahahaha. I to kaže “izvor blizak klubu”. Koja kesa “novinaru” ili “izvore bliski klubu”?
CRVENIDJAVOLI1922
Bit će kesa ali šta će biti u kesi to je pitanje heheheh.
enko
Ona kesa sto se ponese kad se ide na zalost porodici umrlog.
CRVENIDJAVOLI1922
Druga ligaaa ćaos cigani.Nemate dinara a glumite da ste veliki **** historiju kad ste sada za *****.
FahrudinKonjHodzic
federalci koje vodi njeki migrant ufatili ga nagranici i turili na klupu selje
papagaj
Bekricu idi molim te ko Boga povedi Uzunivicku i ostalu bagru, ostat cete upamceni kao likovi koji su pokušali unistiti tradiciju dugu 102 godine, stitite se samo vam je prica smanjili smo dug hebo vas dug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti