29

Komentari (29)

user1574859714
Prazna prica.Ispade niko nije kriv,cilj je vracanje duga koji se vraca evo 15g,znaci drugim rijecima nemojte se nadati nekim trofejima,prvim mjestima. Klub i dalje propada a oni uvijek furaju istu pricu dug,dug,dug Covjek se ponudio,niste htjeli vrijeme je da odete.
Cvare_Sala
Ja mislim da se moze puno vise uraditi sto se tice pojacanja, pare kao problem su izgovori. Ima par Instagram stranica koje se bave skautingom kao sto je @direktorsportski, probati angazovati takve koji vjerovatno rade to dzaba, a pronalaze izvanredne igrace. Dovoljno je provjeriti profil i sve ce vam biti jasno.
user1676370670
Samo mi nije jasno zasto uvjek forsiramo vracanje bivsih igraca koji ne mogu da nadju klub...Koji ce nam ***** Colic...?kakvo je to pojacanje?
user1574859714
To meni godinama nije jasno. Zasto vracamo igrace koji ne mogu da igraju vani Valjda igraju za neke male pare pa haj dodji.
Hanibal
Budimo realni. Saberite bodove Zeljeznicara koji su osvojeni u zadnjih 10 minuta utakmice u prosloj godini. Onda saberite nepostojece penale koji su svirani Zeljeznicaru u zadnjih 10-tak utakmica iz proslog prvenstva. Onda sto ostane bodova to je realnost Zeljeznicatra.
Hadzija123
Ima li ikoga osim pitara na ovom postu jaooo ala smo popularni jaoooo ala smi trn u oku hahahahah jao jao pitari smijesni ste
user1676370670
Sta ste ocekivali?jeste malo dosadilo zadnjih 10g ista prica,ali realno nema para....kreni od 3 lige i cao...Koliko kriza traje da smo to uradidili do sad bi bili stabilan klub...Bili treca ili prva liga ako volis klub to je to.
user1574859714
Slazem se.Uvijel ista prica godinama a dug i dalje stoji. Lagano u kantonalnu,obrisi dugove i kreci prema prvoj ligi. Jer ne znaju drugi nacin
mitoza
Dosadna priča
Ende
Rezimski klub koji stavi prst u uho i nista ne radi da namakne pare, a dugove mu drzava placa i stadion drzava gradi .. smijesno, presmijesno
Hz rajvosa
Jad i čemer!! I niste vi dug vratili nego vam je Magoda dao para ....
Ajax11
A ništa da plate kasne po 3-4 mjeseca….sadaka arena
Hadzija123
Sva se prica Bekrija vrti oko igraca vidi prijatelju niko ne zamjera igracima nista cak i sa tako malim budzetom to su sasvim i vise nego solidni igraci nego sta je sa Basicem niei ga spomenuo ni jednom on je iskljucivomkrivac za sve poraze svojim ne promisljenim formacijama,izmjenama zatvara utakmice u 59 min to je totalni amaterizam,STA JE SA BASICEM?????
Malac
Kakakak
Hahah kako ofirne izbjegava da se poredi sa najmoćnijim klubom u BiH, cuj kao Zrinjski ?
Lafac
Zar nije Zrinjski najmoćniji? Rezultati to govore kao i takmičenje gdje igraju...
Nije, Sarajevo ima veći budžet i više love, ni Zrinjski ne može da se poredi sa njima, zapravo Zrinjski radi pametno, ne troše ni blizu kao što mnogi misle
Hz rajvosa
Smeta mu Sarajevo hoće da crkne od muke !!!
King_Kenny
...ovi samo kukaju,a milioni maraka iz budzeta su se dali ovom klubu...gdje vam je lova koju ste dobili?...ja ne znam do kad ce se bacati pare poreskih obveznika u ovaj bunar bez dna koji nema nikakvih uspjeha ni u domacem prvenstvu ni u Europi?...da ne pricam kolike dugove imaju...pokradu pare i onda im svi drugi krivi...treba ovo ugasiti,ili neka proglase stecaj kao Celik i neka krenu lagano iz zadnje lige...
likceee
Celik uopste nije proglasio stecaj, informisi se
Narodni klub kontra režima i partija,a grad im dugove plaća
Kakaks
Jedne noći u decembru ,kad je bila hladna zima :....)
papagaj
Benjamin Čolic vam je jos u Sarajevu, nije nista konkretno nasao a bolji je od sve ijednog pojacanja a jos je i naše dijete
daske06
Ostani basicuu do derbijaaaa a da veceras borac i siroki remiziraju abd
user1575834983
Pa kakve vi veze imate sa Borcem i Sirokim, niste vi za gornji dio tabele. Bolje vam je gledajte kako ce odigrati Zvijezda, Sloga... Trenutno ste u borbi za opstanak prijatelju.
user1659354598
Sto brisete komentare klosari,to vam Basic platio
Trapatoni
Jeste se natovarili Basicu pa ovo je nestvarno! Aj ti napravi pitu od gowana?
user1613662710
Katastrofa nema smisla od ove konferencije nista ali et
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.