26

Komentari (26)

Edin Merlin
Zadnji put trofej vidjeli kad je moj drug Semir Dacić tek počeo da puši drogu.. hahahahahahaahahahahahah
user1574859714
Ahh sjeticemo se susnih vremena tima sa lavora kad 9g nisu uzeli titulu.
Edin Merlin
Futavče,ispred vas smo 20 svjetlosnih godina po svemu..!!!!
user1574859714
Mozes li mi objasniti to po svemu? Ahh da jeste po primanju 5 komada,pa 8 komada itd. Tu jedino ste ispred priznajem.
Edin Merlin
Hahahahah Nakurnjaci
user1659354598
Vidi ovih glupih pitara,MANIJAKA na treningu vise nego njih citavu proslu polusezonu i MANIJACI podrzavaju ZELJU a pitari navijaju svojim igracima igrajte picke
C.Banks
Podrška Željkanu iz Mostara kao i uvijek, a manjem sarajevskom klubu želim puno sreće osim u utakmicama protiv Veleža i Želje
SarajFK
Ovo pokazuje da je SARAJEVO daleko najveci klub u BiH. Evo i komsije vise ne kriju da im je utakmica protiv Sarajeva isto sto i nama npr play off za ulazak u LS. Nije mala stvar kada nekom u BiH gostuje nas najveci klub, FK SARAJEVO. Zato-radujte se komsije eto nas da vas bar malo uveselimo u ove za vas teske dane, mjesece i godine. NEKA POBJEDI BOLJI!!!
HerrOttoFlick1921
user1571956549
Al ga ti zasra ahahahahaha....
Jugjesamojedan
Što bi rekle takozvane hz " igrajte pi"ke" pfff pa zar se oni uopšte mogu nazivati navijačima
user1659354598
Debilu pametniji si kad cutis,prati svoj klub konju sta se fatas NAJVECEG KLUBA U DRZAVI
user1653764640
Picke jedne gledao sam vas protiv Igmana vi ste obicne pizde
user1574859714
Auuu kakve sve gluposti moze covjek ovdje procitati. Pa kako bolan najveci klub?Kako? Treci ste po broju titula.Zrinjski ima vise od vas. Primte po pet komada od ekipa.Kad je Zeljo primio od nekog pet komad u prvanstvu? Bolan ne pisi svasta smijemo se nebulozama.
MSOZ101
Joj krezubih debila pa svaku pjesmu posvećenu fks i hz su ukrali ritam naših stihova, al elem to što su debili sa jednom diplomom i to iz osnovne škole, pa gdje ćeš moronu ovo pjevat "Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjesmu pjeva, to nama ku*ac puše majko, navijači Sarajeva", hajde što veze stih sa stihom nema nego što znaš iz koje pjesme je strofa i ti tu pjesmu kanališ svojim ograničenim iq-uom i obrazovanjem. Na njima se vidi rupa u obrazovanju da su kasno uveli devetogodišnje obrazovanje, da su išli oni još jednu godinu možda bi pametniji bili. Sisaj željo.
Lavillenie
user1571956549
Pismeni , za citav tvoj post vidjeh samo jednu tacku I bezbroj zareza. Toliko o pismenosti.
user1659354598
Glupsonu jedan,opsirno pises a nista ne kazes pametno
user1653764640
Smiri se keru retardirani pa pitaj svakog covjeka u BIH ko su najveci retardi svi ce pokazati na vas debili treba vam rezervar nafte da dodjes u centar
user1574859714
A ko vama daje za pravo da pjevate tu pjesmu,patriotsku? Vi da pjevate koji primate po pet golova ili osam. Kad vi takvi losi dajete za sebi pravo onda imamo pravo i da odgovorimo. Inace na sjeveru i istoku lavora sve sami intelektualci,akademici,umjetnici. Hoces sa te napomenem ko je kome sta krao? Prva najceca bakljada bila na Grbavici onda od ljubomore vi napravili na kosevu.Kad vam je rahmetli Celo nakupovao baklji. Prva najveca zastava bila na Grbavici ona plavo bijela,onda vi napravili neki krpu na kosevu.Itd Itd Zato suti bolje je.Sutnja je zlato.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.