Perez je navijače Reala odgovorom o Mbappeu bacio u ekstazu

Francuz dolazi na ljeto?

Perez je navijače Reala odgovorom o Mbappeu bacio u ekstazu

Edmir Škorić

Real Madrid je osvojio 35. naslov prvaka Španije, a jedno od glavnih pitanja za predsjednika Florentina Pereza odnosilo se na Kyliana Mbappea.

Titula je osigurana četiri kola prije kraja i sada se sva pažnja usmjerava na uzvrat polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali je i dalje neizbježna tema Mbappe.

Francuski napadač (23) smatra se zvučnim ljetnim pojačanjem Real Madrida, a Perez je tokom proslave nove titule govorio o mogućem dolasku PSG-ove zvijezde.

"Kažete da se navijači raduju Kylianu Mbappeu? Nisam još razmišljao o tome, ali sada kada ste to rekli, možda ste u pravu... Vidjet ćemo što nas čeka kada sastavimo ekipu za novu sezonuž", uz smijeh je kazao Perez.

Perez je bio mnogo izravniji u pitanjima koja se tiču najboljeg igrača Real Madrida ove sezone Karima Benzeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trenutno niko više ne može uzeti Zlatnu loptu od Benzeme", bio je uvjeren prvi čovjek Madriđana.

Od 35 naslova, Real je čak 16 njih osvojio pod vodstvom Pereza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Hahahha cuj ne može niko uzeti zlatnu loptu od benzeme hahahha pa coek zabio milion penala a jos toliko promašio,osvojio ligu uz pomoć sudija i za to zlatna lopta LoL
5 15
King_Kenny
...znaci sredio je Benzemi Zlatnu loptu kao i Modricu onda...rekoh ja da Salah i Mane nemaju sanse sta god da osvoje.
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije