Fonseca: Džeko igra!

Ključni meč Europa lige

Fonseca: Džeko igra!

A. Čaušević

Roma će u posljednjem kolu grupne faze Europa lige sutra navečer dočekat Wolfsberger i imati će veliku priliku da se plasira u nokaut fazu. 

Edin Džeko sutrašnji meč dočekuje potpuno zdrav nakon što je prošle sedmice imao problema s povišenom temepraturom i prehladom pa je utakmicu protiv Intera počeo s klupe. 

Na press-konferenciji uoči utakmice Paulo Fonseca je jasno naglasio da će kapiten bh. reprezentacije sutra predvoditi napad Rome.

"Džeko i Under će igrati. Pau Lopez i Kolarov ne. Kalinić je bolje, ali u ovom meču će igrati Džeko", kazao je trener rimske ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Vučici će protiv Wolfsbergera biti potrebna pobjeda ukoliko ne želi da zavisi od rezultata utakmice Borussija Moenchengladbah - Basaksehir. U slučaju remija u Njemačkoj Romi će protiv austrijskog tima biti dovoljan i bod.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi