Fotografija Edina Džeke u centru pažnje: Da li je to Antonio Conte u jakni Rome?

Navijači Vučice zbunjeni

Fotografija Edina Džeke u centru pažnje: Da li je to Antonio Conte u jakni Rome?

E. Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda na svom terenu pobijedili su Udinese s minimalnih 1:0.

Odlučujući trenutak utakmice desio se sredinom drugog poluvremena kada je Roma uspjela da povede sa 1:0. Asistenciju je upisao El Shaarawy, a gol na Olimpicu nakon godinu dana uspio je postići Edin Džeko.

Džeko je tako donio pobjedu svom timu i veoma važna tri boda u borbi za mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu prvaka. Bh. napadač je s velikim oduševljenjem proslavio ovaj gol i sigurno je njemu pao kamen sa srca jer je završio golgeterski post na Olimpicu.

Jedna od fotografija bh. napadača kako slavi gol postala je hit među navijačima Rome. Naime, u pozadini jedne slike vidi se član stručnog štaba rimskog kluba, a mnogi su na prvu pomislili da je to italijanski trener Antonio Conte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conte se već neko vrijeme povezuje s Romom, a ova slika je zaista zbunila mnoge navijače ovog kluba. Ipak, na kraju su poručili da se samo radi o jednom članu kluba koji liči na Contea barem na ovoj fotografiji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
kamufliran
0 0
teddy sheringham
Da, naravno, isti Conte. :-)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije