Fotografije igrača Milana otkrivaju da je Higuain već na putu za London?

Samo on fali na slikama

Fotografije igrača Milana otkrivaju da je Higuain već na putu za London?

E. Čaušević

Milan i Juventus večeras u Saudijskoj Arabiji igraju veliki derbi za trofej italijanskog Superkupa.

Tradicionalno se ovaj meč igra van granica Italije što se baš i ne sviđa javnosti na Apeninima. Utakmica u Džedi počinje večeras u 18:30 sati, a prema svemu sudeći Milan će biti itekako oslabljen u meču protiv starog rivala.

Naime, već danima se špekuliše o tome da će argentinski napadač Gonzalo Higuain nakon samo pola godine napustiti Rossonere i potpisati za Chelsea. Iako je Higuain na posudbi upravo iz Juventusa očito je da ne želi tek tako odbiti ponudu londonskog kluba.

Argentinski napadač je i sam priznao da ima želju da potpiše za Chelsea, te da se nada da će se klubovi dogovoriti oko transfera. Da se tu nešto "kuha" dokazuju i današnje fotografije na Twitter profilu Milana. Igrači ovog tima bili su u posjeti saudijskom princu Abdulazizu bin Turki Al-Faisalu, a na zajedničkom fotografiji fali samo Higuain.

Italijanski mediji prenose da je Higuain već na putu za London gdje bi trebao odraditi ljekarske preglede i potpisati za Chelsea. No, zvanične informacije još uvijek nema i vidjet ćemo da li ima istine u ovim špekulacijama medija na Apeninima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema kladionicama favorit je jasan!

Što se tiče same utakmice jasno je ko je veliki favorit da dođe do trofeja. Ipak, mnogi su iznenađeni da je kvota tako mala na Juventus, te vjeruju da bi Milan to mogao iskoristiti. Kvota na Milan je nevjerovatno velika i primamljiva, te ne bi bilo čudo ukoliko izabranici Gennara Gattusa naprave iznenađenje.

Kladionica MOZZART nudi dosta izbora što se tiče utakmice Juventusa i Milana, a kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
On ih je slikao ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi