Totti: Mourinho želi da se vratim u Romu, možda već za godinu...

Zaželio se nogometa

Totti: Mourinho želi da se vratim u Romu, možda već za godinu...

E. Škorić

Francesco Totti smatra da Jose Mourinho želi da se vrati u Romu i priznaje: 'Možda se vratim već za godinu dana".

Legendarni kapiten Rome povezuje se s povratkom na Olimpico i sada je priznao da je to veoma moguće, budući da ga je Jose zvao.

„Ponekad se dopisujemo porukama, a prije nekog vremena smo razgovarali telefonom“, rekao je osvajač Svjetskog prvenstva iz Italije 2006. za Il Corriere dello Sport.

Znači li to da ga Posebni želi sljedeće godine u Romi? "Mislim da da", odgovorio je Totti.

"Mogao bih se vratiti za godinu dana", dodao je Totti, jedan od najznačajnijih igrača u historiji Serije A i italijanskog nogometa i bez dileme najveći rimski sin.

Mourinhoov ugovor u glavnom gradu ističe u junu 2024., ali Totti se nada da će Specijalni ostati u Romi još dugo.

Oglasi

“Govorimo o velikoj osobi i velikom čovjeku. Kao trener je apsolutni broj jedan. Za pobjedu su vam potrebni odlični igrači, ali i vrhunski trener koji može pomoći i motivirati. On i Ancelotti su najuspješniji treneri, zvuči kao uvreda kritikovati Moua".

Tottija su pitali šta za njega znači nogomet.

„To je ono što me čini sretnim. Zabavljao sam se na terenu i nastavljam da gledam Romu od kuće", odgovorio je. “To je oduvijek bio moj život i učinio me poznatim širom svijeta.”

Rom u nedjelju dočekuje Empoli nakon ne baš najboljeg starta sezone, a Totti se nada da će od prve minute na terenu vidjeti zajedno Lukakua i Dybalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Nikada ih nismo vidjeli zajedno, a sada bi to bio slučaj. Jedva čekam.”

Totti je postigao 307 golova u 786 utakmica za Romu. Postao je direktor kluba 2017. nakon penzionisanja, ali je dvije godine kasnije podnio ostavku optuživši bivšeg predsjednika Jamesa Pallottu i rukovodstvo kluba da ga nisu dovoljno uključili u donošenje odluka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti