Ima 43 godina te "žari i pali" svlačionicom evropskog velikana: Slavni as ju je ponizio ko niko!

Rečenica od koje se još nije oporavila

Ima 43 godina te "žari i pali" svlačionicom evropskog velikana: Slavni as ju je ponizio ko niko!

Admin Čaušević

Otkako su najveći klubovi počeli s emitovanjem vlastitog tv kanala angažman obično dobivaju atraktivne novinarke. To je slučaj i sa danas 43-godišnjom Robertom Pedrelli.

Pedrelli je angažovana na nekoliko radio i tv emisija u Italiji, a na Apeninima je najpoznatija po tome da je voditeljica na klupskom kanalu Rome.

Atraktivna Italijanka je zakoračila u petu deceniju, međutim zaista se odlično drži te joj i mnogi fudbaleri ne mogu odoljeti.

Za Pedrelli se priča da je ona ta koja žari i pali svlačionicom Vučice te je interesantno da je samo rijekti ne prate na Instagramu, među rijetkim je i trener Jose Mourinho.

Pedrelli je velika navijačica Rome

Tako je prošle godine imala flert sa Tammyjem Abrahamom, razotrkili su ih međusobni "lajkovi" na Instagramu, ali podignuta prašina se brzo smirila.

Najozbiljniju vezu sa nekim fudbalerom Pedrelli je imala prije 15-ak godina kada je bila na ivici braka sa Amantinom Mancinijem, svojevremeno sjajnim krilnim fudbalerom.

Oglasi

Mancini i Pedrelli su bili u vezi, ali ju je Brazilac ponizio sa jednostvanom rečenicom: "Ne volim te više", te nakon toga i ostavio.

Pedrelli u društvu Paula Dybale

"Ostavio me zbog čega sam se osjećala užasno. Bilo je to veliko razočarenje. Bio je poput sina mojim roditeljima i nikada se nije potrudio otići i pozdraviti se s njima nakon našeg rastanka", govorila je atraktivna Italijanka.

Svojevremeno je pričala kako su Mancini za nju otimao ni s kim s drugim nego sa legendarnim Franceskom Tottijem, ali je kazala kako se ništa nije desilo između nje i čuvenog Princa Rima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pedrelli izgleda fantastično za svoje godine

Jedno vrijeme je bila u vezi sa Cristianom Atzenijem s kojim je dobila i sina, međutim već dugo vremena ne objavljuju zajedničke fotografije.

U međuvremenu Pedrelli je svog sina upoznala sa većinom fudbalera Rome, ne propušta utakmice na Olimpicu i definitivno plijeni pažnju svojim izgledom bez obzira što je zakoračila u petu deceniju života.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Dobra starka,ko 3 groma
0 0
user1676286668
Ko o čemu čauš opet o milfarama i perverzijama....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi