Inter dobio mogućnost da "ukrade" Milanu još jednu zvijezdu, a onda su vidjeli šta igrač traži

Teško da će mu ispuniti sve te uslove

Inter dobio mogućnost da "ukrade" Milanu još jednu zvijezdu, a onda su vidjeli šta igrač traži

Endin Čaušević

Inter je ljetos napravio odličan posao dolaskom Hakana Calhanoglua koji je u klub stigao kao slobodan igrač iz gradskog rivala Milana.

Calhanoglu nije pristao da produži ugovor s Rossonerima i činilo se da će karijeru nastaviti u Juventusu, ali je turski veznjak na kraju sve iznenadio odlukom da potpiše za Milan.

Turski reprezentativac već je pokazao da će biti veliko pojačanje za Inter, a čelnicima ovog kluba otvorila se mogućnost da narednog ljeta dovedu besplatno još jednog igrača gradskog rivala.

Naime, sada je skoro jasno da Franck Kessie neće produžiti svoj ugovor s Milanom i spreman je za novi izazov u svojoj karijeri.

Italijanski mediji objavili su da je njegov agent kontaktirao upravo čelnike Intera i dao im mogućnost da narednog ljeta dovedu Kessieja bez obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, kako piše La Gazzetta dello Sport to će se teško desiti zbog toga što Kessie trađi ogromnu platu u Interu što mu ovaj klub ne može dati s obzirom da finansijski nisu u najboljoj situaciji.

Kessie traži od Intera i osam miliona eura bonusa ukoliko dođe u ovaj klub besplatno, ali su to na Meazzi odmah odbili.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ayd
Bolje da Je Cahkanoglu osto, ovo do sada sto je pokazo tanko skroz
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi