Poznato kada će Ibrahimović ponovo na teren

Oporavio se

Poznato kada će Ibrahimović ponovo na teren

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović bi od četvrtka trebao da se priključi treninzima Milana sa ostatkom tima.

Ibrahimović se još nije u potpunosti oporavio od povrede ahilove tetive, ali vjeruje se da će biti u timu naredne sedmice kada ekipa bude odmjerila snage s Portom u Ligi prvaka.

Iskusni napadač propušta duel s Veronom na San Siru u nedjelju, ali onda se očekuje da 2-3 dana kasnije bude u sastavu za važnu utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka.

Nedavno je Šveđanin napunio 40 godina i još uvijek nema namjeru prestati da igra, a u Milanu s nestrpljenjem očekuju da se ponovo nađe na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je odigrao samo jednu utakmicu od početka sezone u Seriji A, postigavši gol za pobjedu Milana protiv Lazija 12. septembra.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Ma....ako uspije do kraja sezone sastaviti 3 čitave utakmice biće premija.To je to,nažalost.Srce vuče,ali dupe ne može više,40 je za napadača previše.I on zna da je bolje klompe o klin nego ostati invalid.Neka ga još oko terena do Juna,neka tjera još malo ove pačiće na treningu prije nego ode.Bilo bi fenomenalno kad bi ostao kod AC Milana bilo kao trener,scout,ambasador,šta god.Što se samog igranja tiče----to je bilo to Forza Milan!!!
3 0
K79
U naslovu piše Oporavio se a onda u tekstu Ibrahimović se još nije u potpunosti oporavio ! haha haha ništa novo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi