Nema oprosta: Fudbaler Milana od vlastitih navijača doživio veliko poniženje

Pred meč sa Bolognom

Nema oprosta: Fudbaler Milana od vlastitih navijača doživio veliko poniženje

A. Čaušević

Navijači Milana nisu zaboravili šta je uradio jedan od najboljih igrača ovog tima. 

Od svog dolaska u Milan Frank Kessie je postepeno preuzimao ključeve veznog reda Rossonera i postao glavni motor popularnih Rossonera.

Ipak, i pored silnih pregovora i nagovaranja Kessie je odluio da napusti Milan. Otići će na kraju sezone kao slobodan igrač.

Navijači Milana to smatraju velikom izdajom te reprizu onog što je prošlog ljeta uradio Gianluigi Donnarumma koji je otišao na identičan način i to u PSG.

Upravo zbog odluke da napusti ekipu pred meč sa Bolognom Kessie je doživio poniženje kojeg ne želi doživjeti niti jedan igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, prilikom čitanja formacije nekoliko desetina hiljada navijača Milana je izviždalo njegovo ime.

Iako još uvijek nema zvanične potvrde sasvim je jasno da će Kessie karijeru nastaviti u Barceloni s kojom je dogovorio četverogodišnju saradnju vrijednu 6 miliona eura po sezoni.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi