Frka poslije penala: Haskić davio bivšeg saigrača

Trenutak ludila bh. napadača

Frka poslije penala: Haskić davio bivšeg saigrača

Nekadašnji napadač Sarajeva Nermin Haskić našao se u centru pažnje srbijanske javnosti.

Haskić je na gostovanju kod Voždovca propustio priliku da u 64. minuti postigne gol iz jedanaesterca, ali na kraju više nego o samom promašaju priča se o potezu koji je napravio u tim trenucima.

Naime, u momentu kada je promašio jedanaesterac Haskiću je nešto dobacio protivnički fudbaler Aleksandar Stanisavljević, a ovaj je reagovao tako što mu je prišao i krenuo da ga - davi.

Veći incident spriječen je zahvaljujući reakciji ostalih saigrača, a ono što je zanimljivo, jeste da su Haskić i Stanisavljević do prije godinu dana bili saigrači.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Trenutak ludila bh. fudbalera pogledajte na 5.00 u priloženom videozapisu.

Top Komentari

konjnakvadrat
E jest ga i davio
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi