ŽNK Vogošća okuplja veliki broj djevojaka, a neke su na pragu nacionalnih selekcija

Fudbal je i za djevojčice - u BiH raste popularnost ovog sporta među ženama!

6

Komentari (6)

Zulfikar
Mozda za lezbe s deformisanim receptorima koji luce vece kolicine androgena. Naime zensku djecu trebamo podsticati da nose hidzab a ne da se bave fudbalom, jer nedaj Bože može zbilja zavoliti tu igru i ujedno u tome biti dobra pa da sutra bude svoje tijelo pokazivala javno pred hiljadama ili milionima gledatelja.
mido1921
Ko tebe debilu retardirani šta pita. Marš u Afganistan pa tamo rise.
Zulfikar
Defektašu jedan liberalni za tebe je Afganiatan premija, jer takvi poput tebe su rak rana drustva.
Sanagoal
Mars tamo u rupu iz koje si dosao! Pa cak i u Iranu imaju zenski fudbal magare jedno! Ovo je najbolja vijest koju sam cuo u zadnje vrijeme!
Zulfikar
Pa idi onda u Iran kada su ti rafidije mjerilo. Uzeo covjek za primjer drzavu u cijem glavnom gradu ne dozvoljavaju funkcionisanje niti jedne dzamije ehlu sunnetskog pravca, dakle ljudi primorani da krisom po podrumima i poslovnim prostorima obavljaju dzumu. Ako je tebi normalno da ti danas sutra odrasio zensko dijete paradira polugolo u šorcu minjaku i kupacem kostimu onda se preispitaj malo. Jedino ako I ti uzivas I pjeniš na tudje kcerke , zene i sestre ne obarajuci poglede svoje onda je razumljiv tvoj razvratni stav.
Kugla
Nikad nije bio i nece biti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti