Zmajeve u Crnoj Gori možete gledati za 2 eura

Jutros počela prodaja ulaznica

Zmajeve u Crnoj Gori možete gledati za 2 eura

Samir Mlaćo
Zanimljiv meč u sklopu Lige nacija očekuje nas za vikend u Crnoj Gori, tačnije Podgorici.

Crna Gora će ugostiti reprezentaciju naše zemlje, a meč se igra sa početkom u 20:45.

Crnogorski mediji, tačnije cg-fudbal prenosi da su cijene karata od 2 eura za sjevernu i južnu tribinu, 3 eura za sektore A, B, E i F na istočnoj tribini, odnosno 4 eura za sektore C i D na toj tribini.

Za ulazak na sektore A i F na zapadnoj tribini potrebno je izdvojiti 5 eura, za sektore B i E 6 eura, a za sektore C i D 8 eura.

Ulaznice su u prodaji jutros od 10 sati.

Istaknuto je da jedna osoba može kupiti maksimalno tri ulaznice.

Prodaja karata za državljane BiH nije moguća na licu mjesta, jer ista ide isključivo preko NS BiH, no jasno je da će naši navijači pronaći načine da budu i na tribini koja pripada domaćim.

Naša reprezentacija nakon dva kola ima četiri boda, dok Crnogorci imaju jedan bod manje u odnosu na naš tim.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Također, UEFA je potvrdila danas da će glavni sudija ove utakmice biti Daniele Orsato iz Italije, a njegovi pomoćnici će biti Alessandro Giallatini i Fabiano Preti. Četvrti sudija je Matteo Marchetti.

Zmajevi će u petak put Podgorice gdje ih istog dana očekuje trening. Također, očekuje se pun stadion, te velika podrška i bh. navijača koji su već najavili svoj dolazak u Podgoricu.

Top Komentari

Mowzilla
Ko god ode neka se fino provede usput na moru i neka se brcne za svakog igraca pojedinacno, sevap je. Savez poljena, Vico na koljena !!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi