Zmajevi se okupljaju sutra u Zenici

Pripreme za Ligu nacija

Zmajevi se okupljaju sutra u Zenici

S. Mlaćo
Najbolji bh. reprezentativci okupiće se sutra u Trening kampu NS/FS BIH u Zenici gdje će obaviti pripreme za predstojeće utakmice Lige nacija.

U prvom susretu naš tim će se sastati sa selekcijom Finske, 4. juna u Helsinkiju. Naredni duel na programu je tri dana kasnije kada u Zenici gostuje nacionalni tim Rumunije. „A“ reprezentacija BiH zatim putuje u Podgoricu gdje će 11. juna odigrati sa Crnom Gorom da bi u posljednjem kolu Lige B, grupe 3, četrnaestog juna, na svom terenu ugostila Finsku.

Prvog dana priprema, u ponedjeljak 30. maja, planirano je održavanje medijskih aktivnosti u 17.00 sati u Trening kampu NS/FS BiH u Zenici.

Podsjetimo, na spisku selektora Ivayla Peteva našli su se:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Vladan Kovačević.

Odbrana: Siniša Saničanin, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Adnan Kovačević, Hrvoje Miličević, Hrvoje Barišić, Sead Kolašinac, Eldar Ćivić, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić, Mateo Sušić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vezni red: Amir Hadžiahmetović, Sanjin Prcić, Rade Krunić, Amer Gojak, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Vladan Danilović, Muhamed Bešić, Miroslav Stevanović, Dino Hotić, Haris Duljević.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo, Kenan Kodro, Nemanja Bilbija.

Top Komentari

SeoRusilac
Nargilaši
4 0
BHparola
Samo pustite besica, demirovica i duljevica skupa igrati, mislim da ne bi lose bilo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi