26

Komentari (26)

Ragnar1234
Zalosno, izbor je tragican . Barba mote ko asistent jer ima covjek ljubav prema dresu znao bi nalozit , al da glavni se ne moze nac neko bolji od Osima i Musemica tragedija, Pa Petev supacki je Mourinjo za njih - Razocarali su me Miske i Soaha . Pa pobogu igrali su svuda i ovo im izbor
Ko_je_babo
BARBAREZ BARBAREZ BARBAREZ BARBAREZ BARBAREZ
Chico
Prosto je nevjerovatno kako se taj Barbarez uvijek spominje u kontekstu preuzimanja reprezentacije a nikad nije htio minute iskustva steci. Kao da je Bogom dat da vldi reprezentaciju. I ne lazite, ovakvog primjera da neko 15 godina ne radi i ne usavrsava se, a hoce da bude selektor, jednostavno nema.
Kodex
Zar je moguce da ne mozemo privuci neko zvucnije svjetsko ime da trenira drzavni tim , ovako je gore nego neka africka repka . A ovi nasi domaci totalni anonimusi.
Tas14
2323
A Jado Vlagodic. I on se nada..uzda se u Vicu..polazao se u U21.Borcu Celiku Jedinstvu Javoru..sad je sazrio za klupu.A repke...moze nositi čunjeve selektoru ..
Grohot
koga god da izaberu, samo da yi bude Barbarez! zaduzio je i zasluzio poziciju tacnije sansu da pokaze sta umije i sta zna!
struja
Niko od ovih,ma ni u paketu?Nalic,elokventan,bio u Swedskoj repki,mislim, fala!
Nikoizniceg
Ko god da preuzme trenersku funkciju - ostale funkcije prave problem! SAVEZ NAPOLJE!
Blueboy
Kandidati su u skladu sa reprezentacijom,amaterski sve.Kakav ba Barbarez i vodzenje nasih partijanera.Evo Bilic je slobodan zasto da se covjeka ne pozove pa da se vidi moze li se sta napravit.Kako god okrenes od repke nema nista.Menadzeri i selektori su u****li repku sa pozivanjem igraca koji su van forme dok hrpa momaka igra redovno i kvalitetno ostaju bez poziva
Fele
Selektor je samo jedna karika u nizu. Mnogo toga nama fali. Ko god da dodje mora pravit sve ispocetka. Sljedece prve kvalifikacije halalit na ustrb narednih.
douglasssy
Moje licno misljenje je da bi trebao Osim na klupu. Covjek ima autoritet, sportski bezobrazluk, inteligenciju i kada ima dpbar igracki kadar, umije napraviti pricu. Zna sve o nogometu, gubio je i pobjedjivao, ima titule i finala, vodio tim kroz Evropska takmicenja, makar to bilo 1 pretkolo, ali mislim da ima DNK trenera koji ce znati dovesti dobru raju koja zeli igrati. Plus, kako vidim koliko ga javnost mrzi, iz ne znam kojih razloga, cak i ako bude lose, ne moze gore da ga zamrze u odnosu na ovaj trenutak.
Comandini
Jakirovic, ispao s Mariborom od amatera iz Sjeverne Irske. Barbareza mi je omiljeni igrac repke ali nije u fudbalu nikako. Husref i Amar su realnije opcije puno ma da Bugarin ima daleko najjaci CV. od svih kandidata.
adnanhuskic
jc999
Pa ćete i njega popljuvati, a nikad shvatiti da nije do trenera ni njegovog tima nego do igeačkog kadra kojeg BiH u ovom trenutku nema i s tim se mora pomirit... Ma ko bio trener
user1583752673
Nijedan. Slaven Bilic
Sarbit2019
Koje iskustvo internacionalno imaju kandidati koji prozivaju Barbareza da je navodno bez iskustva.Moze li neko pobrojati te velike timove baš me interesuje.Zasto ti sa velikim "iskustvom" treniraju jedne te iste timove a na posao trenera cekaju po par godina da bi opet otisli u isti tim ?
durgutajdin
Problem je sto barbarez nema ni klupskov
Brazuka
Da li je ovdje iko normalan? Barbarez da ulice da vodi reprezentaciju? Volim ga i kralj je ali jedno je vodit repku a drugo koliko ga volim ja i svaki Bosanac i hercegovac. Malo realnosti, dok nije kasno. Nek to bude i Petev, daj uspjeh i to je to. poslozi tim nedaju zvijezdama da glume da su veci od repke !
DamirS
Zidane je sa ulice odveo Real do 3 titule LP. Nagelsman je sa ulice u 29. godini preuzeo klupu i rasturio. Klopp došao iz 2. lige u Dortmund i napravio uspjeh....i zašto ne bismo dali onda šansu Barbarezu.
Brazuka
barbarez je nakon okoncanja karijere partijao po Ibici i igrao poker turnire. Budite ozbiljni
Dr.Lehrer
@DamirS Jesi ti ozbiljan?? Zidan trenirao 2g Castillu mlađe kategorije Reala. Nagelsman također mlađe kategorije od 2008g tek 2019g preuzeo Leipzig. Klopp je odmah posle ne tako duge karijere preuzeo Mainz al odmah. Tako da nisi u pravu. Volim i ja Sergeja al mislim da on nije rješenje. Nama treba neko bezobrazniji od samih igrača, neko ko ima autoritet, znanje i ima viziju. Iako sam Hordas mislim da bih prije Musemica uzeo Brku(Osim). I stari mu je sa tadašnjom reprezentacijom Juge, koja je imala iste ili slične dječije bolesti. Napravio posao najbolji do tada na seniorskom nivou. I svi su misljenja da se Juga nije raspala 94g bi igrala u finalu SP. Tako da Osim ima tu nit bezobraznosti, ko ne trči ne bi ni igrao. Pa taman se zvao npr Dzeko...
celikze
kakve veze imaju mladje kategorije...raspitaj se malo po svabiji ko trenira mladje ni jedan profi igrac....
Dr.Lehrer
@celikze o cemu ti?? Zivim u njemackoj i znam vrlo dobro ko koga trenira. Treniraju igrači koji su igrali pa krenuli po trenerske licence i skupljaju iskustvo. Pripremajuci se za neke veće poslove. Sta si ti gledo po Njemačkoj i tvoje poznavanje necu polemisati....
Edin Merlin
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.