Bajević poslao tri naknadna poziva!

Savez potvrdio

Bajević poslao tri naknadna poziva!

Admin Čaušević

Dušan Bajević je bio primoran da napravi određene korekcije na prvobitno objavljenom spisku za novembarske utakmice.

Nakon današnjeg sastanka stručnog štaba selektor Dušan Bajević i saradnici odlučili su da naknadno pozovu još trojicu igrača za predstojeće susrete.

Naknadni pozivi su upućeni defanzivcu Marku Mihojeviću te napadačima Irfanu Hadžiću i Ermedinu Demiroviću.

Od ranije su zbog koronavirusa otpali Edin Džeko i Aldin Turkeš, dok zbog povrede neće biti i Amira Hadžiahmetovića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Okupljanje je zakazano za ponedjeljak. Prvi test je u četvrtak 12. novembra protiv Irana, zatim slijedi gostovanje Nizozemskoj te domaćinstvo Italiji u Ligi nacija.

Top Komentari

Zgembic
E moj Dule ja mislio Ti se nedas mafijasima iz saveza al izgleda i tebe nategli... Sramota da Menalo nije ponovo pozvan. A pizdili vi svi kad bi ga Dalic sad pozvo da igra za Hr i on prihvati.
8 0
Penderinos
Oj boze irfan hadzica, pa taj ne bi dobio poziv ni za Maltu. Zar nam je na tako nisske grane spala repka, nikad gori sastav
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti