Gabbiadini pobijedio koronavirus: Za svaki slučaj ću se još jednom testirati

Lijepe vijesti iz Italije

Gabbiadini pobijedio koronavirus: Za svaki slučaj ću se još jednom testirati

E. Čaušević

Napadač Sampdorije, Manolo Gabbiadini, bio je jedan od prvih igrača u Seriji A koji je pozitivan na koronavirus.

Prije tri sedmice Gabbiadini je na društvenim mrežama potvrdio da je zaražen koronavirusom, te da je mislio da je šala kada su mu doktori javili da je bio pozitivan na testiranju.

Nakon njega potvrđeno je još nekoliko slučajeva zaraze u ekipi Sampdorije, ali na svu sreću stanje s njima je veoma dobro. Gabbiadini je govorio za italijanske medije i poručio je da je koronavirus sada iza njega.

"Kod mene nije bilo nekih velikih simptoma. Imao sam groznicu jedan dan i kašljao sam par dana i to je to. Bio sam u izolaciji dvije sedmice i u stalnom kontaktu s doktorima", rekao je Gabbiadini i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Testirao sam se neki dan i negativan sam. Ipak, morate sačekati još malo za drugi test, ali sam siguran da sam pobijedio virus. Za svaki slučaj još jednom ću se testirati. Dobio sam preko 300 poruka i svima sam odgovorio, ali mi je trebalo sedam dana za to. Hvala svima koji su mi dali podršku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi