Gabbiadini se vratio u Seriju A
Gabbiadini je u prva četiri nastupa za Svece dao šest golova, a onda prosto nestao sa scene i sada stiže u bivši klub na posudbu, s tim da Đenovljani mogu da otkue njegov ugovor za dodatnih devet mil. eura

Potpisao za Sampdoriju

Gabbiadini se vratio u Seriju A

E. Škorić

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini vratio se u Italiju i u ostatku sezone će igrati za Southampton.

Gabbiadini se nije proslavio u Southamptonu, pa se odlučio vratiti u Italiju i za 12 miliona eura je prešao u redove Sampdorije.

Gabbiadini u suštini ide na posudbu koja će Sampu koštati tri miliona eura, a ako sve bude kako treba, Đenovljani će ga na ljeto kupiti uplatom od devet miliona eura.

U Sampdoriji je Gabbiadini raniej u 50 mečeva postigao 10 golova, a u januaru 2015. godine je prešao u Napoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U zimu 2017. godine je prešao u Southampton, gdje je u prva četiri nastupa postigao šest goloova, ali kasnije je jednostavno nestao sa scene. U dresu Italije je postigao dva gola na 11 mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi