Zvijezdi Arsenala lopovi upali u garažu, ukrali automobil, a još ga i pretukli

Pojavio se snimak

Zvijezdi Arsenala lopovi upali u garažu, ukrali automobil, a još ga i pretukli

A. Čaušević
Teme:

Šokantan snimak iz garaže zvijezde Arsenala ugledao je svjetlost dana. 

Gabriela Magalhaesa napali su lopovi dok je parkirao automobil u garažu. Napad se desio u augustu, ali snimak se tek sada pojavio u javnosti.

Brazilskog fudbalera i njegovog prijatelja napadači su pratili do doma u Barnetu, a na snimku se može vidjeti kako jedan od napadača s kapom na glavi traži ključeve od Gabrielovog automobila.

Riječ je o Mercedesu vrijednom oko 60.000 dolara. Na snimku se može vidjeti da napadač traži od Gabriela mobitel i sat.

Gabriel je uradio ono što su od njega tražili nakon čega su napadač pretukli baseball palicama što se također može vidjeti na snimku.

Policija je na osnovu DNA analize utvrdila da je napadač bio Abderaham Muse koji je u međuvremenu osuđen na pet godina zatvora.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWyYJWjsnDu/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gabriel je u Arsenal stigao 2020. godine iz Lillea za 27 miliona eura, njegova sedmična plata je 50.000 funti.

Istragom je utvrđeno da nije napadnut što je fudbalska zvijezda već zato što je ostavljao dojam bogataša te da je vrijedan pljačke zbog skupocjenih stvari koje posjeduje.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...napadac Abderaham...i onda dobijem minuse kad kazem da ovi migranti,Alzirci,Marokanci i ostali Afrikanci prave najvise sranja po Europi...i onaj neki dan sto je pogodio Payeta flasom je bio crnac...dodju u drzave koje im pruze priliku da nesto naprave od svog zivota,a oni brukaju i sebe i svoj narod...primitivci.
6 1
Secerko
I Kolasinca su jednom napali. :D
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi