Bale smatra da će Inter doživjeti nezapamćen fijasko večeras - ovo je njegovo predviđanje

Uvjeren da će City lako do pobjede

Bale smatra da će Inter doživjeti nezapamćen fijasko večeras - ovo je njegovo predviđanje

Edmir Škorić

Gareth Bale bio je gost u jednoj emisiji posvećenoj finalu Lige prvaka, a tamo je odgovarao na razna pitanja, te je govorio o svojim bivšim saigračima. Nakon toga je dao ludu prognozu večerašnjeg finala.

Bale je svojevremeno bio najskuplji nogometaš na svijetu i prvi je koji je koštao 100 miliona eura, kada ga je Real Madrid kupio od Tottenhama.

Nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru sa reprezentacijom Walesa odlučio je da prestane s igranjem nogometa i sada se uglavnom zabavlja igrajući golf, ali naravno redovno prati sva nogometna dešavanja, te će biti u Istanbulu na finalu Lige prvaka između Intera i Manchester Cityja.

Predvidio je finale Lige prvaka, te je napisao rezultat 5:0 u korist Cityja. Na pitanje koji je najbolji igrač koji je osvojio Ligu prvaka odgovorio je: "Messi".

Potom ga je voditelj programa upitao da li bi partijao sa Neymarom ili Grealishom, na šta se nasmijao i odgovorio da ne bi, već bi se radije opuštao.

Oglasi

Dobio je zadatak da u tri riječi opiše svoje bivše saigrače i osvajače Zlatnih lopti Luku Modrića i Karima Benzemu.

"Modrić? Dobra osoba. Dakle, to su dvije riječi. Onda i... lopta".

"Benzema? Kul, staložen i...," "Bogat?", ubacio se voditelj, a Velšanin potom dodaje: "Da, sada bi se moglo reći bogat".

On smatra da su Mbappe i Haaland ti koji bi mogli da predvode sljedeću generaciju nogometaša, te je hvalio zvijezde Premier lige Grealisha, Rashforda i Fodena.

Oglasi

Potom je objasnio razliku između Reala i MLS-a.

“Očito je opuštenije. U Real Madridu, ako izgubite utakmicu, to je kao da je smak svijeta, osjećate se potišteno. U MLS-u na neki način prihvaćaju bolje poraze".

Bivši reprezentativac Velsa ima 33 godine i dojam je da je prerano okačio kopačke o klin. Osim za Real Madrid, on je igrao za Tottenham i Southampton, te na kraju karijere kratko i za Los Angeles FC.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Najveći trag je ostavio u Madridu pošto je s Realom osvojio tri ligaška naslova, Kup kralja i čak pet trofeja Lige prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HamzaVojvoda
Ma Dzeka bi nijh sredia samo da je Mourinho tu a sa ovim ' strucnjakom' na klupi tesko da ce moci parirati
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi