Bale nije imao milosti: Pogled, namještanje i lakat u lice igrača optuženog za rasizam
Foto - Screenshot

Dobio je žestok udarac

Bale nije imao milosti: Pogled, namještanje i lakat u lice igrača optuženog za rasizam

Midhat Šljivak

Defanzivac reprezentacije Češke Ondrej Kudela nije mogao završiti utakmicu protiv Velsa zbog žestokog udarca laktom kojeg je dobio od Garetha Balea.

Ovaj 34-godišnjak je dobio žestok udarac od velške zvijezde i mnogi tvrde da je Bale Kudelu namjerno udario jer se na snimku vidi pogled prema protivniku, namještanje, a zatim i žestok lakat u lice.

Kudela je nadavno optužen za rasizam u susretu Evropske lige između Slavije iz Praga i Glagow Rangersa. Navodno je vrijeđao veznjaka Rangersa Glena Kamaru i UEFA vodi istragu protiv njega.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nakon ovog lakta svi su uvjereni da je to Bale namjerno učinio, a komentator Sky Sportsa je istakao:

"Uvjeren sam da većina fudbalske zajednice neće previše žaliti što ga je udario u lice".

Top Komentari

tale
Covjek pogledao gdje je protivnik prije skoka, sto je sasvim normalno. I ja koliko vidim uopste nije imao namjeru ga udariti. Nidje veze
5 1
payron
Uopste ne postoji namjera da ga udari ali eto kako je tako je
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti