Gattuso: Ne možeš otići u supermarket i kupiti dozu odlučnosti za deset eura

Razočaran porazom od Verone

Gattuso: Ne možeš otići u supermarket i kupiti dozu odlučnosti za deset eura

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija danas su poraženi u gostima kod Verone sa 3:1.

Napoli je poveo već u prvom napadu golom Lozana, ali je Verona do kraja meča uspjela da dođe do preokreta i slavi sa 3:1.

Za Napolitance ovo je bio još jedan kiks koji ih je udaljio od vrha tabele, a Gennaro Gattuso nije krio svoje razočarenje nakon današnje utakmice.

"Donosim odluke i kada ne pobijedimo to je moja odgovornost. Razočaran sam jer smo dobro pripremili igru i imali svoje šanse danas kada smo mogli sve da završimo", kaže Gattuso i dodaje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Donijeli smo loše odluke i to je to. Nije lako ne možeš otići u supermarket i tražiti da kupiš dozu odlučnosti za deset eura. To ne možeš tek tako da izvučeš igrača samo što im to kažeš".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi