Gattuso: Percepcija uprave Napolija je mnogo veća nego što možete zamisliti

Novi trener Napolitanaca

Gattuso: Percepcija uprave Napolija je mnogo veća nego što možete zamisliti

Napoli je prije nekoliko minuta zvanično predstavio Gennara Gattusa kao novog trenera ovog tima.

Podsjetimo, on je zamijenio Carla Ancelottija koji je sinoć dobio otkaz, a na predstavljanju je rekao da mu je on poput oca.

"Ancelotti mi je poput oca. On mi je uvijek bio blizak i podržavao me. On je sve osvojio, a ja i dalje moram da napredujem".

"Moramo početi osvajati bodove kako bi se vratili na mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Moramo raditi naporno, osvajati bodove i proći kroz ovaj teški period. Sramotno je vidjeti Napoli na ovom mjestu na tabeli. Ovaj tim ima ono što je potrebno da završi među četiri najbolja".

"Ja se ničega ne bojim. Znam da ću raditi s iskusnim ljudima. Nadam se da ćemo ostvariti željeni rezultat. Percepcija uprave Napolija je mnogo veća nego što možete zamisliti. Moramo dobiti dvije naredne utakmice prije nego što odemo na pauzu".

Govorio je i o igračima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi igrači koji su trenutno u klubu su u mojim planovima", poručio je Gattuso.

"Došao sam u veliki klub sa sjajnim predsjednikom i top igračima", zaključio je on na predstavljanju.

Top Komentari

Hele
Ta će ovaj medo
2 0
Honduras
hajd Rino ne seri
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi