Igrači Napolija plakali u svačionici

Poslije pobjede nad Genkom

Igrači Napolija plakali u svačionici

A. Čaušević
Teme:

Napoli je pobjedom nad Genkom sa visokih 4:0 izborio plasman u osminu finala Lige prvaka, međutim atmosfera u svlačionici poslije susreta je bila sumorna. 

Bez obzira na trijumf Aurelio De Laurentiis je odlučio smijeniti Carla Ancelottija, a toga su bili svjesni igrači koji snose veliki dio krivice za ovakv epilog.

Usljed pobune i suprotstavljanja gazdi De Laurentiisu atmosfera u ekipi je u proteklom periodu bila veoma napeta što pokazuje i serija loših rezultata do sinoć.

Kada su saznali da je Ancelotti dobio otkaz mnogi su zaplakali u svlačionici nakon utakmice i prije tuširanja. Iskusni stručnjak je, naravno, uspio da zadrži emocije u sebi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon otkaza neki igrači kao Koulibaly i Zielinski su i javno podržali Ancelottija, međutim za bilo kakve promjene je kasno jer je Gatusso već spreman da zauzme mjesto svog učitelja.

Top Komentari

Keno
Cuj poceli plakati pa nije vam mati dobila otkaz
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi