Gennaro Gattuso novi trener Napolija
Navodno je njegova odluka, odmah nakon potpisa ugovora, da svoje nove igrače pošalje u karantin, te ostaje da vidimo da li je to istina.

Brzo zamijenili Ancelottija

Gennaro Gattuso novi trener Napolija · Zvanično

E. Oštraković

Sinoć je sa pozicije menadžera Napolija smijenjen Carlo Ancelotti, a uprava ovog kluba nije dugo čekala sa dovođenjem zamjene.

Odmah nakon što je smjenjen Ancelotti italijanski mediji počeli su sa špekulacijama o novom treneru.

Na kraju su i pogodili, jer se najviše govorilo o dolasku Gennara Gattusa na klupu Napolija, a on je prije nekoliko trenutaka i zvanično predstavljen kao novi trener ovog kluba.

Navodno je njegova odluka, odmah nakon potpisa ugovora, da svoje nove igrače pošalje u karantin, te ostaje da vidimo da li je to istina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

snickers09
E jesu doveli stručnjaka.
5 0
Benjamingst
Nakon 7 odigranih utakmica I on leti vani.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi