Gattuso u januaru dobija veliko pojačanje?

Fabregas na meti Milana

Gattuso u januaru dobija veliko pojačanje?

Ekipa Milana planira da se ozbiljno pojača u januarskom prelaznom roku.

Kako prenose italijanski mediji, želja Rossonera u januaru je vezni igrač Chelseaja Cesc Fabregas.

Španac se na početku ove sezone nalazi u nemilosti trenera ovog kluba Maurizija Sarrija koji mu nije pružio priliku ni u jednom susretu Premier lige, a obzirom da mu ugovor ističe na kraju ove sezone, savim je izvjesno da će otići već u januaru.

Milan navodno planira upariti njega i Gonzala Higuaina i čelnici ovog kluba smatraju da bi baš to trebala biti dobitna formula u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Milan je vrlo slabo ušao u novu sezonu i za sada ima samo jednu pobjedu iz četiri susreta, a večeras će igrati protiv Empolija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi