Laportine riječi su pravi šok: "Ne razumijemo šta se dešava"
Foto - EPA

Problemi na Camp Nou

Laportine riječi su pravi šok: "Ne razumijemo šta se dešava"

M. Šljivak

Predsjednik Barcelone Joan Laporta donio je sinoć poprilično zabrinjavajuće vijesti za navijače katalonskog tima.

Mlada nada Barce, 17-godišnji Gavi, još uvijek nije potpisao novi ugovor s klubom, a sve koči njegov agent.

Laporta ne zna šta se dešava i zašto se odugovlači i nije mu svejedno.

"Ne možemo da razumijemo zašto Gavijev agent želi da odloži produžetak saradnje s klubom. Još ga čekamo", saopštio je Laporta i nastavlja priču:

"Gavi ima samo 17 godina i predstavlja sadašnjost i budućnost u klubu. Ne razumijem zašto agent odugovlači s potpisom. Plata koju smo ponudili je itekako prihvatljiva. Mi mu nećemo ponuditi više jer ne želim da Barcelona ide putem u koji su je odveli prethodnici. Finansijski su je upropastili. Poručio bih agentu da prihvati naše uslove što prije. Valjalo bi nam zbog planova za narednu sezonu", rekao je Laporta.

Talentovani veznjak eksplodirao je u dresu Barcelone. Iako mu je samo 17 godina, igra zaista fenomenalan fudbal, a u 50 utakmica postigao je dva gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gavi je ugovorom za Katalonce vezan do juna naredne godine, pa je itekako zabrinjavajuće za klub što se odlaže njegov potpis jer već za šest mjeseci može pregovarati s drugim timovima.

Mladi fudbaler je kao 10-godišnjak stigao u La Masiju iz Betisa, prošao je omladinske selekcije tima s Camp Noua, a član prvog tima od prošlog ljeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ako vi necete ponuditi vise,ima ko hoce...zato i odugovlaci,razmatra ponude kojih sigurno ima...
10 2
Arnel925
Haj ti u City jarane ili PSG gdje će te cijeniti i dati para koje zaslužuješ
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi