18

Komentari (18)

E.Car
Ovo je pitarima veliko pojačanje, bolje bi im igrao neko iz juniora na njegovoj poziciji. Mada da dovedu Gatusa u najboljim godinama istamburat ćemo ih opet
Adohordas
Hvala za proslu sezonu i sve najbolje Neso.
Denchi
Sa 29. Godina mora igrati negdje svake sedmice, u najboljim godinama je...to kod nas nije moguce, mogao je s klupe upadati, a opet imamo Akademce kojima moramo davati minutazu...nije bio skup i dobar je bio za tu lovu....igrac sa nasim pasosem, volio bi da nadje dobar klub i da mu se sve zelje ispune, dobar lik, sretno Nesho!
milivoje
Ovo onaj izblanhani,što ga je matori Alispahić budalom pravio?
Uranija
Ovo je onaj što je uzeo titulu prvaka BiH a alispahic bio prvi ali na raftingu neki dan.hahahahaha.kme kme
Alispahić možda nije bio prvi na raftingu ali je sigurno iz. eb. o ovog izblajhanog na dvije utakmice.
Ivica_Osim8
ne znam jaro dje mislis i kako to to unovčiti, 29 puniš sto znači da bolji klub nećeš naći
gallardo.la
Razocarao si me Gavricu, odlican si igrac i sigurno nisi imao malu platu u Sarajevu. Mogao si ostati i potencijalno izboriti grupnu fazu EL, garantujem da neces poptisati za veci klub od Sarajeva.
TheSorrow
Imao je 8 000 , trazio 15 000... provjerena info
gallardo.la
I mislio sam da je tako nesta samo nisam htio lupat cifre. Za 15000 je morao biti puno bolji. Dobar potez uprave, za te pare se moze kvalitetniji igrac dovest.
pjanke_1
Nije mi jasan Gavric? Bolje sjedit nako nego odigrat jos jednu sezonu za 8000? Bas je bistar. Osim ko nema nesto dogovoreno , pa sad sjedi i ceka. A i to se ne radi tako.
TheSorrow
Slazem se moze se dosta bolji igrac uzeti za te pare . Samo ih sad pametno utrositi
hz_033
Jbg, kraj Tine grijao bi klupu, a ocito mu se igra. Dobar igrac, malo ogranicen u napadu al dobar covjek prije svega. Sretno !!!!!
bistrik87
nisi htjeo na klupi da sjedis, cajnoslu si igro prvu postavu
BobPaisley
...steta,solidan je igrac za nase standarde.
Uranija
Nije loš ali realno on nema mjesta u prvih 11 nikako
kaskada24
Sretno Gavra!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.