Gdje ide Balotelli? Tamo gdje ga najviše mrze!

Spreman za novi transfer

Gdje ide Balotelli? Tamo gdje ga najviše mrze!

E. Škorić

Mario Balotelli bi mogao uskoro da promijeni klub i to da pređe u redove ljutog rivala.

Balotelliju ističe govor s Nicom i postoji velika mogućnost da kao slobodan igrač pređe u neki od klubova, a zanimljivo da se prvi javio Juventus.

Njegov agent Mino Raiola navodno pregovara sa Starom damom, koja ima običaj da angažuje igrače koji dolaze bez odštete i u Balotelliju vide pristojnog napadača kojeg ne moraju da plate.

Obzirom da bi Mario Mandžukić na ljeto trebao da ode iz Juventusa, onda je i logičan slijed događaja da Torinezi dovedu Balotellija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Raiola izborio petogodišnji ugovor, a Balotelli je u Italiji igrao za Inter i Milan i najgore od svega - ima loše odnose s navijačima kluba u koji bi eto trebao da pređe.

Nervirao je ranije navijače Juventusa nakon autogola Alexa Sandra u Ligi prvaka, a i dok je nosio dres Milana i Intera zano je da ih provocira.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi